Ana sayfa Dizi İzle Sev Yeter 251. bölümünde İshita’nın hayatında bir mi var?

Sev Yeter 251. bölümünde İshita’nın hayatında bir mi var?

tarafından ker_def

Sev Yeter dizisi 251. bölümde neler olacak? İshita’nın yalan söylediğini ve Avusturalya’ya gideceğini düşünen Adi Raman’ı arar. Raman İshita’ya daha da kinlenir. Ruhi ise İshita’nın hayatına birinin girdiğini düşünüyordur. İshita başka biriyle aşk mı yaşıyor?

İSHİTA’NIN HAYATINDA BİRİ Mİ VAR? Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Sev Yeter dizisinin 6 Haziran Perşembe günü ekrana gelecek olan bölümünden özet bilgiler paylaşıldı. Videodan detayları izleyebilirsiniz.

251. bölümde yaşanacakların detayı şöyle:

Sev Yeter’de Babalar Günü gelmiştir. Ruhi, Adi ve Pihu babaları Raman hakkında çok güzel sözler söylerler. Herkes gözleri dolu dolu onları dinler. Raman da çok duygulanmıştır. Özellikle Pihu’nun sevgi dolu sözleri Raman’ı oldukça şaşırtır.

İshita çocuklarına dişçi konferansına Singapur’a gideceğini söyler fakat Adi onun yalanını ortaya çıkarır. Kardeşi Ruhi’yle bu gerçeği paylaşan Adi, İshita’yı durdurmanın yollarını arar. Ruhi İshita’nın hayatında başka biri olduğunu düşünürken, Adi de babasına olanları haber verir. Raman İshita’ya daha fazla öfkelenir ve onun için kılını kıpırdatmaz. İshita’nın herkese yalan söylemesinin sebebi ne?

Sürükleyici hikayesi, etkileyici sahneleri ve tutku dolu aşkıyla ekranlarda fırtınalar koparan Sev Yeter hafta içi her gün 23.30’da Kanal 7’de…