Ana sayfa Dizi Haberleri Sevda Erginci döndü dolaştı, eski dizisindeki rol arkadaşıyla yine aynı dizide buluştu! Üstelik sürpriz bir rolle!

Sevda Erginci döndü dolaştı, eski dizisindeki rol arkadaşıyla yine aynı dizide buluştu! Üstelik sürpriz bir rolle!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – 2013 yılında Karagül dizisinde Ayşe karakterini oynadığında henüz kimse Sevda Erginci’yi tanımıyordu.

Erginci, Veda isimli bir televizyon filminin ardından kendisinin tanınmasına büyük katkısı olan Karagül’de oynamıştı.

Performansıyla dikkat çeken genç oyuncu, daha sonra 26 bölüm süren Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde oynamış ve sonrasında da Ver Elini Aşk isimli romantik komedi dizisinde rol almıştı.

Yasak Elma dizisinde oynadığı Zeynep karakteriyle çok daha büyük kitleler tarafından tanınan Sevda Erginci, sezon sonunda diziden ayrılınca hayranları epey üzülmüştü.

Şimdilerde Sevgili Geçmiş isimli bir diziyle ekrana gelmeye hazırlanan Sevda Erginci, ilginç bir tesadüfü de yaşayacak dizide.

Sadece oyuncu için değil, izleyici için de güzel ve sevimli bir sürpriz olacak.

Ece Uslu, Emre Kınay, Seçkin Özdemir ve Burak Yamantürk’ün de rol aldığı dizinin hazırlıkları halen sürmekte. İzleyicinin kadrosuyla dikkatini çeken dizi, aynı zamanda Sevda Erginci’nin hayranlarının da büyük bir merakla beklediği yeni sezon projelerinden birisi.

Sevda Erginci döndü dolaştı, eski dizisindeki rol arkadaşıyla yine aynı dizide buluştu! Üstelik sürpriz bir rolle! 7

Diziyle ilgili çalışmalar sürerken, yeni bir oyuncunun kadroya dahil olduğu haberi kulislere düştü.

Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter sayfasından verdiği bilgide kadroya Renan Bilek ve  Hülya Duyar’ın katıldığını aktarıyor.

İlk bakışta çok dikkat çekmese de bilenler biliyor. Hülya Duyar, Karagül dizisinde Kendal’ın karısı Emine’yi oynuyordu. Konağın mutsuz gelini Emine rolüyle çok sevilmişti. Sevda Erginci de dizide Ayşe karakterini oynuyordu.

İki oyuncu, uzun bir aranın ardından yeniden aynı dizide buluşuyorlar. Üstelik sürpriz bir rolle!

Hülya Duyar, dizide İpek karakterini oynayacak olan Sevda Erginci’nin annesi Afet rolünde.

Yıllar sonra yaşanan bu güzel tesadüf, iki diziyi de izleyenler için de oyuncular içinde keyifli bir süreç olacak anlaşılan…