Ana sayfa Dizi Haberleri Sevda Erginci, Yasak Elma’ya geri döndü ama büyük bir sorun var!

Sevda Erginci, Yasak Elma’ya geri döndü ama büyük bir sorun var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin senaristleri Melis Civelek ile Zeynep Gür, altıncı sezon devam ederken izleyicilere büyük bir sürpriz yaptı. Dizinin 10 Ekim Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 150. yeni bölümüne Sevda Erginci de konuk oyuncu olarak katılacak.

Zeynep karakteri ile dizinin ilk iki sezonunda yer alan Sevda Erginci, o dönemde Yasak Elma’nın çok fazla izlenmesinin en önemli nedenlerinden birisiydi. Onur Tuna ile birlikte partnerlik yapan Sevda Erginci, Zeynep isimli karakteri canlandırmıştı. Aradan geçen 3 yılın ardından ünlü oyuncunun konuk olarak yeniden diziye dönmesi hayranlarını çok memnun etti.

Dizinin senaristlerinin bu jesti izleyicilerin heyecanını artırırken, Sevda Erginci’nin final sezonu olarak ifade edilen altıncı sezonun sonuna kadar hikayede yer almasını isteyenler de sosyal medyadan paylaşımlar yapmaya başladı.

Birçok Yasak Elma dizisi hayranı, Zeynep karakterinin hikayede kalıcı olmasını ve Sevda Erginci’nin konuk değil, daimi oyuncu olarak kadroya katılmasını istediklerini belirten paylaşımlar yapıyor. Dizi hayranları bu jesti sevdi ama kısa süreli olmasından ise rahatsız oldu.

Sevda Erginci, Yasak Elma'ya geri döndü ama büyük bir sorun var! 7

Sevda Erginci en son TRT1 ekranında yayınlanan Seni Kalbime Sakladım isimli dizide Ekin Mert Daymaz ile partner olmuştu. Ancak dizi düşük gelen reytingleri nedeniyle yedinci bölümde yayından kaldırıldı.

Sevda Erginci’nin yeniden setlere Yasak Elma ile dönüş yapması da hayranlarının çok hoşuna gitti ve bu jest nedeniyle de senaristlere teşekkür eden izleyiciler, rolün kalıcı olmasının dizinin heyecanını daha da artıracağını düşündüklerini belirtiyorlar.

Eda Ece, Şevval Sam, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in başrollerini paylaştığı dizinin 150. bölümünde Eda’nın kız kardeşi Zeynep geri dönecek. Zeynep, yeni imajı ile de ekran başındakileri etkileyecek ve iki kardeşin karşılaşmasının yansıması da şimdiden merak ediliyor.

Bakalım dizinin senaristleri şimdilik konuk oyuncu olarak katıldığı belirtilen Sevda Erginci için ne kadar bir süre sahne yazacak? Tabii ki bugüne kadar dizinin devam etmesi izleyicilerin yoğun çabaları ile gerçekleşmişti. Şimdi Sevda Erginci konusunda da bu çabalar aynı şekilde tekrarlanır ise, kalıcı olma ihtimali de gündeme gelebilir gibi gözüküyor.