Ana sayfa Dizi Fragmanları Sevgili Geçmiş 4. yeni bölümde aşk kıvılcımları peş peşe ateşleniyor!

Sevgili Geçmiş 4. yeni bölümde aşk kıvılcımları peş peşe ateşleniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ece Uslu, Emre Kınay, Melis Sezen, Sevda Erginci, Elifcan Ongurlar, Özge Özacar, Burak Çelik, Seçkin Özdemir, Burak Yamantürk, Melih Selçuk gibi isimleri kadrosunda buluşturan dizinin 15 Kasım Cuma günü yayınlanacak olan 4. bölümünde çok ilginç gelişmeler yaşanacak. Star TV’nin başarılı dizisinde, 3. bölüm büyük olaylara sahne oldu. Cemal’ın yanında uzun yıllardır çalışan yardımcısı Cahide ile konuşunca, nişan yattı. Cemal de bunun öcünü İpek’ten çıkarttı. Yanan fabrika İpek’in umutlarını alıp götürdü.

Dizinin 4. bölümünde hız kesilmeyecek. 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. İlginç detaylar ortaya çıktı. İpek ile Sinan çekişmeyi ve gerilimi bir yana bırakıyor. Artık aralarında bir çekim gücü var ve ikisi de bunun farkında. Deren ve Kenan çoktan abayı yaktı ve artık aşkları önlerini görmelerine izin vermiyor. Azra ve Mahir arasındaki yakınlaşma da derinleşiyor.4. bölümde romantik sahneler izleyeceksiniz. Cahide hapisten çıkıyor, Cemal peşini bırakmayacak. Peki ya Çilem ne yapacak. En büyük kara kutu da aslında Çilem… Videodan 4. bölüm 2. fragmanını izleyebilirsiniz.

4. bölümden ilk fragman geçen gün yayınlanmış ve bazı ayrıntılar dikkat çekmişti. O ayrıntılar başlıklar halinde şöyle:

Azra, yine kötü adamları peşine taktı. Bu da Cemal’in kötülüklerinden birisiydi.

Ancak en az Cemal kadar kötü olan birisi daha vardı. O da yıllardır yanında olan yardımcısı… Çilem zehirlendi ve yere kapaklandı.

Cahide, hapisten çıktı. İpek, Cemal’in evine gitti. Sinan, Çilem’i buldu. Cemal, Çilem’i sahipleniyor ama olaylar iyice karışacak…

İpek, Sinan Malik’i suçlayacak. Tekin’in telefonu da ortalarda yok… Deren’in bir planı var.Sinan Malik’in de İpek’e gönlünün olduğu kendini belli ediyor.

3. bölümde neler yaşanmıştı? Detaylar şöyle:

Sinan’ın göz altına alınması dikkatleri kardeşlerin üzerinden uzaklaştırır.

Sinan’ın göz altına alınması dikkatleri İpek ve kardeşlerin üzerinden uzaklaştırır. Ama İpek’in vicdanı Sinan’ın masum olduğu halde suçlanmasına razı olmaz. Deren ailelerinin geçmişlerini öğrenecekleri dosyanın peşindedir.

Deren’e yardım etmek için Kenan harekete geçer. Azra’nın aklına şüpheleri kendilerinden uzaklaştıracak bir plan gelir. Mahir’le birlikte İzmir’e gider. Ama Çilem ile Azra’nın İzmir’de karşılaşmaları büyük hesaplaşmanın fitilini ateşeler. Cahide, Cemal’in teklifini düşünür. Kabul etmeye karar verir ama bir şartı vardır