Ana sayfa Dizi Fragmanları Sevgili Geçmiş 5.bölüm 2. fragmanı; Azra ve Deren’in kalp kırıklıkları geçer mi?

Sevgili Geçmiş 5.bölüm 2. fragmanı; Azra ve Deren’in kalp kırıklıkları geçer mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Özge Özacar, Elifcan Ongurlar, Melis Sezen, Burak Çelik ve Seçkin Özdemir’in başrollerini paylaştığı Sevgili Geçmiş dizisinin 5. yeni bölüm 22 Kasım Cuma akşamı saat 20.00’de Star TV ekranında yayınlanacak.

5.bölümden 2. fragman yayınlandı. Deren ile Kenan arasındaki aşk büyüdü. Mahir ile Azra arasında da ateş bacayı sardı. Ama Mahir’in Azra’ya tepkisi erkesi şaşırtacak.Ayrıca Deren de Kenan’ı bir daha görmek istemiyor.

Hem Azra hem de Deren’in kalpleri kırıldı ama bu kalp kırıklıkları uzun sürmeyecektir. İpeki ile Sinan arasında ise etkileşim çoktan başladı ve neler olacağı merak ediliyor.

İşte 5. bölüm 2.fragmanı:

5.bölüm özeti:

Cemal sonunda Cahide’yi bulmuştur. Cahide, Cemal’den kızlarının yerini öğrenmek ister ama Cemal söylemez. Azra, başka kimsenin canı yanmasın diye Okan’ın yanında kalmaya karar verir. İpek ve Deren ona ulaşsa da Azra’yı geri dönmeye ikna edemezler.

Cemal’den kızlarının yerini öğrenemeyen Cahide, yanında kaldığı Afet’ten yardım ister. Afet, Cahide’nin İpek’in gerçek annesi olduğunu öğrenince onu Güneşlibahçe’den uzaklaştırmanın yollarını arar.

Cemal, Cahide’nin karşısına çıkar. Onu kızlarına götürmek istediğini söyler ancak daha önce bilmesi gereken bir şey vardır. Öğrendiği şey Cahide’yi perişan eder.