Ana sayfa Dizi Fragmanları Sevgili Geçmiş 7. bölüm fragmanı; Sinan’dan İpek’e ilan-ı aşk!

Sevgili Geçmiş 7. bölüm fragmanı; Sinan’dan İpek’e ilan-ı aşk!

tarafından ker_def

Star TV ekranında çok iyi bir hikaye ile başlayan, oyuncu kadrosuyla da kendinden çok söz ettiren Sevgili Geçmiş dizisi ne yazık ki, reyting noktasında beklentilerin çok uzağında yer alıyor… Cuma akşamları yayınlanan dizinin rakip kanaldaki Ferhat ile Şirin’in başlamasından da olumsuz etkilendiği görüldü. 7.yeni bölümünü 6 Aralık Cuma akşamı izleyeceğimiz diziden ilk görüntüler ortaya çıktı.

7. bölümde hikaye bir hayli hızlı akacak. Sinan, Tekin’in öldürüldüğünü öğreniyor ve kızlara bu sırrı saklamada yardımcı olacak. Çünkü, İpek’e aşkını ilan edecek. Cemal ise hala Cahide ile evlenme peşinde… Cahide, ayak diretiyor ama kozlar Cemal’in elinde. Videodan dizinin 7. bölümünden dikkat çeken farklı detayları da bulabilirsiniz.

Emre Kınay, Ece Uslu, Sevda Erginci, Melis Sezen,Burak Çelik, Seçkin Özdemir, Özge Özacar ve Elifcan Ongurlar’ın başrollerinde yer aldığı dizide geçtiğimiz hafta senarist değişikliği yaşanmıştı. Funda Alp’ten alınan senaryo, Gül Abus’a devredilmişti. İkinci değişiklik de gerçekleşti ve yönetmen koltuğunda oturan Aydın Bulut, yerini Osman Kaya’ya bıraktı.
Bu değişikliklerin reytinge etkisi nasıl olur merak ediliyor.

Peki dizinin 6. bölümünde neler yaşanmıştı? Yeniden hatırlayalım:

Cahide sonunda kızlarına kavuşmuştur ancak kızlarının onu kabul etmesi o kadar da kolay olmayacaktır. Üstelik, eşini öldürmediğini, gerçek katilin Cemal olduğunu da itiraf edemez. Çünkü Cemal onu tehdit etmektedir.

İpek ve Deren hayatlarına dahil olan annelerine nasıl davranacaklarını bilemezken Çilem tavrını belirlemiştir: Cahide’yi hayatı boyunca annesi olarak kabul etmeyecektir.

Cahide, Cemal’den kurtulmanın bir yolunu bulmuştur. Eski bir mahkûm olan arkadaşından bu konuda yardım ister. Ancak hesaba katmadığı bir şey vardır.