Ana sayfa Dizi İzle Bıçak Sırtı 3 Aralık Salı 47. Bölüm Fragmanı İzle

Bıçak Sırtı 3 Aralık Salı 47. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Ekranların sevilen dizisi Swaragini – Bıçak Sırtı 3 Aralık Salı günü yayınlanacak olan 47. bölümüyle ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili detayları videoda bulabilirsiniz.

Aşkın, dostluğun ve entrikanın buluştuğu Bıçak Sırtı her gün 21:30’da Kanal 7 ekranlarında…Peki dizinin 2 Aralık Pazartesi günü yayınlanacak olan 46. bölümünde neler olmuştu?

Ragini bir kaza geçirir ve Lukşi’yle ayrıldıktan sonra yaşadıklarını hatırlamaz. Onun bu hafıza kaybı Swara ve Lukşi’yi zor duruma düşürür. Parvati Ragini’nin hafıza kaybından şüphelenir.

Parvati gibi Sanskar’da Ragini’nin eski hayatına dönmek için numara yaptığını düşünür. Doktor ise bu hafıza kaybının geçici olduğunu, fakat başka bir şok yaşarsa hayatının tehlikeye gireceğini söyler. Lukşi de diğerleri gibi Ragini’ye güvenmez ve ona hesap sorar. Ragini gerçekten hafızasını mı kaybetti yoksa yalan mı söylüyor?

Yönetmen: Ravi Raj
Oyuncular: Helly Shah, Tejaswi Prakash Wayangankar, Varun Kapoor, Namish Taneja, Nupur Alankar, Manoj Chandila; Pratap Hada; Tasheen Shah, Parineeta Borthakur, Sachin Tyagi, Shalini Kapoor Sagar, Nagesh Salwan, Sonica Handa, Amar Sharma
Orijinal Adı: Swaragini -Jodein Rishton Ke Sur,
Türü: Romantik, drama, Yapım Yılı: 2015