Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’dan Sadakatsiz’e geçti ve başarının mimarı oldu! Cansu Dere hakkını teslim etti!

Yasak Elma’dan Sadakatsiz’e geçti ve başarının mimarı oldu! Cansu Dere hakkını teslim etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde 3 sezon boyunca büyük başarılara imza atan isimlerin başında yönetmen Neslihan Yeşilyurt vardı… Geri planda kalmasına rağmen, dizinin yüksek bir performansa sahip olması aslında arka planda onun eseriydi. Hikayenin anlatımı ve bunun ekrana en iyi şekilde aktarımı bir dizi için hayati önem taşıyan noktalardan birisi.

Ekip ile de çok iyi bir uyum içinde 3 sezon Yasak Elma’yı zirvede tutan Neslihan Yeşilyurt, sezon başında ise Medyapım’ın bir başka dizisi olan Sadakatsiz’e geçti. Yeşilyurt, yeni dizisi için de güçlü bir set ekibi oluşturdu ve çekimlerde de ustalığını sergiledi.

Çarşamba akşamları büyük başarılar kazanan Sadakatsiz dizisinin bu noktaya gelmesindeki en önemli isimlerin başında da ünlü yönetmen geliyor. Cansu Dere de Asya karakterini canlandırdığı dizinin setinden yaptığı paylaşım ile arkadaşına hakkını teslim etti.

Yasak Elma'dan Sadakatsiz'e geçti ve başarının mimarı oldu! Cansu Dere hakkını teslim etti! 9

Ünlü oyuncu, “Müthiş zeka, müthiş insan.Süper yönetmenim” diye övgü dolu bir paylaşım yaptı. 200 binden fazla beğeni toplayan bu paylaşımı Melis Sezen de emoji ile onayladı.

Cansu Dere’nin Neslihan Yeşilyurt ile bu pozları, bir dönem Yasak Elma’da Eda Ece ile olan ve klasikleşen fotoğrafları da hatırlattı.

Sadakatsiz dizisine geçtiğimiz günlerde Şevval Sam ve Eda Ece’nin yaptığı ziyarette asıl  nedenlerden birisi de Neslihan Yeşilyurt idi.

Yasak Elma'dan Sadakatsiz'e geçti ve başarının mimarı oldu! Cansu Dere hakkını teslim etti! 10

Tabii ki Şevval Sam, oğlu Tarık Emir Tekin’i de sette görmek istemişti.  Yeşilyurt ve Tekin’in fotoğrafları de Eda Ece’nin instagram paylaşımına böyle yansımıştı.

Yasak Elma'dan Sadakatsiz'e geçti ve başarının mimarı oldu! Cansu Dere hakkını teslim etti! 11

Yeşilyurt, sadece kamera arkasında teknik detaylarla uğraşmıyor, aynı zamanda oyuncularla da çok iyi iletişim kurarak, onları motive ediyor.