Ana sayfa Dizi Fragmanları Sevgili Geçmiş nasıl bir final yapacak? İşte Sevgili Geçmiş 8. bölüm final ilk fragmanı!

Sevgili Geçmiş nasıl bir final yapacak? İşte Sevgili Geçmiş 8. bölüm final ilk fragmanı!

tarafından ker_def

Star TV’nin büyük iddialarla ekrana sürdüğü Sevgili Geçmiş dizisi beklentileri karşılayamadı. Dizi 8. bölümü ile 13 Aralık Cuma günü final yaparak hayranlarına veda edecek. Çok iyi bir kadroya sahip olmasına rağmen, hikayesi ise tutunamayan Sevgili Geçmiş dizisi, kötü reytingleri nedeniyle yayından kaldırıldı.

Peki final bölümünde neler olacak? Sevgili Geçmiş nasıl sona erecek? İşte bu sorularınıza yanıt verecek olan final bölümünden ilk fragman yayınlandı. Cemal, Cahide’den bir türlü kurtulamıyor ve kızlarına Cema ile evlenmek zorunda olduğunu söylüyor.Kenan da bir şeyler sakladıklarını öğrenmek üzere… Cemal’in sonu ise aynı Tekin Malik gibi olacağa benziyor. Videodan Sevgili Geçmiş 8. final bölümü fragmanını izleyebilirsiniz.

Emre Kınay, Ece Uslu, Sevda Erginci, Melis Sezen,Burak Çelik, Seçkin Özdemir, Özge Özacar ve Elifcan Ongurlar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin reytingleri kötü gelince finalden başka çare kalmamıştı.

Dizinin hayranları ise sosyal medyada final kararına itiraz ediyor.

Bir izleyici, “İşe yaramayan dizileri final yapmıyorlar güzel dizileri yapıyorlar” diyerek tepkisini dile getirdi.

Bir başka dizi hayranı ise “Bu reytingler kime, neye göre belirleniyor da bu kadar izlenen bir dizi kaldırılıyor? Saçmalıktan başka bir şey değil lütfen bitmesin.”

“Final olmasın böyle kadro bulunmaz, çok başarılılar” diye yazan bir başka izleyici de dizinin devamını istediğini vurguladı.

Diziye yazık olduğunu yazan hayranlar, hem hikaye hem de kadronun çok iyi olduğunu, final kararına inanamadıklarını ifade ettiler.