Ana sayfa Sosyal Medya Sevgililer Günü’nde kimsenin düşünmediğini Özcan Deniz yaptı!

Sevgililer Günü’nde kimsenin düşünmediğini Özcan Deniz yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Rol aldığı diziler sayesinde yurt dışında da çok popüler olan Özcan Deniz, en son İstanbullu Gelin dizisinde Faruk karakteri ile ekranda boy göstermişti. Oyuncu, şimdilerde hikayesini kendisinin yazdığı ve yapımcılığını da üstlendiği Kral isimli dizi projesinin hazırlıklarını yapıyor. Projenin Eylül ayına sarktığını hemen hatırlatalım.

14 Şubat Sevgililer Günü için Özcan Deniz hayranlarına bir sürpriz yaptı. Uzun süredir sahnelerden uzak kalan ve 7 yıl aradan sonra yılbaşında yeniden sahneye çıkan oyuncu, bu kez de yeni şarkısı ile hayranlarını mest etti. Özellikle de yabancı hayranlarının ünlü oyuncuya büyük destek verdiği sosyal medyaya yansıdı.

Türk hayranlarından daha çok yabancı takipçileri Özcan Deniz’e övgü dolu ifadelerle mesajlar yazdı.  Sözü Zeki Güner’e ait olan, müziğini Niran Ünsal’ın yaptığı ve düzenlemesini Gürsel Çelik’in imzasını attığı Ben Yine Kendimle isimli şarkının tam hali youtube’da paylaşıldı.

Özcan Deniz, “Sevgililer Günü’nde birilerinin elinde patlayanları düşünmesi gerekiyordu, herkes burada mı?” diye mesaj yazdı. Bu sözlerle ünlü şarkıcı sevgilisi olup da bunu paylaşanların yanında sevgilisi olmayıp da burukluk yaşayanları mutlu etmek adına bu şarkısını bu güne denk getirdiğini ifade ederek kimsenin düşünmediğini yapmış oldu.

İşte o şarkı: