Ana sayfa Dizi Fragmanları Şevkat Yerimdar dizisi 23 Mart 43. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Şevkat Yerimdar dizisi 23 Mart 43. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında yayınlanan ve akıbeti henüz net olarak belli olmayan Şevkat Yerimdar dizisinin 43. bölüm 23 Mart Cuma akşamı saat 20.00’de ekranda olacak.

Bir ara ilgiyle izlenen ancak daha sonra reytinglerinde ciddi düşüşler yaşayan Şevkat Yerimdar dizisinin yayından kaldırılacağı söylentileri devam ediyor.

Başrollerinde Özgürcan Çevik, Başak Parlak ve Salih Kalyon’un yer aldığı dizinin 43. bölüm 2. fragmanı yayınlandı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Şevkat Esin’i bulmak ve onunla konuşmak için her yolu dener. Fakat Esin ortaya çıkmıyordur. Esin’in Şevkat’e yaptığı bu şakaya mahalleli de katılır. Sonunda Şevkat, Esin’i bulur ve onu ikna eder. Cevdet, bu ayrılık olayından sonra, beşik kertmeliğinin ortadan kalktığını ve Kızını gelip istemesi gerektiğini söyler. Şevkat ve Sabile kız isteme hazırlıklarına başlarlar. Fakat o gece, Şevkat’in umduğu kadar kolay geçmeyecektir. Sonunda Esin ve Şevkat nikah masasına otururlar. Mahalleye geri döndüklerinde ise onları çok büyük bir sürpriz beklemektedir…

Cuma dükkanını geri alabilmek için Bahar’a bir teklifte bulunur. Dükkanı karşılığında mektupları yazan kişinin ismini verir. Bahar soluğu Üzeyir’in karşısında alır.