Ana sayfa Dizi Haberleri Şevkat Yerimdar dizisi Zuhal Topal’a yenildi, dolgu malzemesi oldu

Şevkat Yerimdar dizisi Zuhal Topal’a yenildi, dolgu malzemesi oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Önceki hafta Şevkat Yerimdar dizisinin yeniden yayınlanacağı duyurulduğunda izleyiciler bir hayli mutlu olmuştu. Cuma akşamları Şevkat Yerimdar dizisinin yeniden yayınlanma işi biraz sıkıntılı…

Dizinin Fox Ana Haber bülteni sonrasında yayınlanma süreci bitti. Gelen reytingler kanalı tatmin etmemiş olacak ki, Şevkat Yerimdar artık gece saatlerine (01.30) kaydırıldı.

Fox TV, Cuma akşamları için artık Zuhal Topal’la Sofrada programının haftanın finali bölümünü haber bülteninden sonra yayınlamaya karar verdi.Önceki 2 hafta denenen program 24 Nisan Cuma günü de yine saat 20.30’da başlayacak.

Şevkat Yerimdar dizisi Zuhal Topal'a yenildi, dolgu malzemesi oldu 8

Şevkat Yerimdar dizisi ise akışa gece saatleri için giriş yapabildi. Özgürcan Çevik ve Başak Parlak’ın başrolünde yer aldığı komedi dizisi Şevkat Yerimdar, birçok hayranın heyecanla beklemesine rağmen artık çok geç saatlerde izlenebilecek.

Dizinin ayrıca hafta boyunca gündüz ve gece saatleri olmak üzere toplam 6 kez yayınlandığını ve Fox TV’ye adeta dolgu malzemesi olduğunu da biliyor muydunuz?

İşte dolgu malzemesi olan dizinin yayınlandığı gün ve saatler:

Perşembe gece yarısı 01.30
Cuma gece yarısı 01.30
Cumartesi 13.00 ve 01.30
Pazar 11.15 ve 01.30

Şevkat Yerimdar dizisi Zuhal Topal'a yenildi, dolgu malzemesi oldu 9