Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sevmek Zamanı dizisinin Mehmet’i Beran Soysal büyük heyecan yaşıyor!

Sevmek Zamanı dizisinin Mehmet’i Beran Soysal büyük heyecan yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sevmek Zamanı dizisinde Mehmet karakterini canlandıran genç oyuncu Beran Soysal. İlhan Şen ile Deniz Işın’ın başrollerinde yer aldığı dizi pazartesi akşamları ekrana geliyor. atv’nin yaz döneminde ekrana sürdüğü dram yapımlarından olan Sevmek Zamanı, reyting sorunları yaşıyor. Beklenenden daha az reytingler elde eden ve daha iyisini hak eden Sevmek Zamanı, etkili bir dram hikayesi.

Firuze ile Kağan’ın aşk hikayesinin çerçevesinde gelişen olaylar izleyicilerin ilgisini çekerken, Beran Soysal da bu projede kendisine etkili bir rol bulmuş oldu. 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Beren Soysal, 2012 yılından bu yana setlerde yer alan bir isim. İçerde dizisinde Gökhan karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Tarık rolüyle de ilgi çekmişti.

Öğretmen dizisinden sonra Sevmek Zamanı isimli dizi ile yeniden ekrana dönen Beran Soysal, daha hikayeyi ilk okuduğu zaman çok heyecan duyduğunu ifade etti.

Dizinin izleyicilerle buluşmasıyla da bu heyecanının arttığını ifade eden oyuncu, “Senaryoyu okuduğum günden beri çok heyecanlıyım. Seyircinin takdirine bıraktık. Bütün karakterleri izlemek çok keyifli” diye konuştu.