Ana sayfa Dizi Haberleri Şevval Sam, Ender karakterini çok mu abartıyor!

Şevval Sam, Ender karakterini çok mu abartıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinde Şevval Sam, Ender karakterini canlandırıyor. Oyuncunun, daha önce canlandırdığı rollerden çok farklı Ender… Bunun sebebi ise çok aykırı ve abartılarak oynanması.

Ender karakterini kimi izleyiciler fazla abartılı buluyor. Ancak bu durum bilerek yapılıyor ve Şevval Sam da o abartılı havayı vermek için ekstra çaba harcıyor. Kötü kadın rollerinde yer almayı çok isteyen Şevval Sam, Ender ile buna ulaşmıştı. Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy’un oyuncudan bir isteği var.

Şevval Sam, hep yeni roller aradığını ve Fatih Aksoy’un Ender karakterini teklif ettiği zaman da çok mutlu olduğunu söyledi. Oyuncu, katıldığı instagram canlı yayınında “İlk defa Fatih Aksoy bu cesareti gösterebildi.Bana böyle bir karakter teklif etti. Hatta bana dedi ki, “Bu doğal bir karakter değil, biraz protest bir karakter. O yüzden abartabildiğin kadar abart” dedi” şeklinde konuştu.

Rolü canlandırmak için fazlasıyla abartıya kaçtığını kabul eden Şevval Sam, bunun da kendi içinde farklı bir karaktere dönüştüğünü anlattı.

İnsanları çok yargılamamaya çaba harcadığından bahseden oyuncu, “Baktığım yerde önce o karakter analizini yapıp, kişiyi de düz okumamaya çalışıyorum” dedi. Gündelik hayatta Ender tarzında hareketler yapmasının çok zor olduğunu da belirten Şevval Sam, böyle bir şeyi benimseyemeyeceğini anlattı.