Ana sayfa Sosyal Medya Sizin de çevrenizde mutlaka bir Halit Argun vardır! Yasak Elma’dan yansıyan Türkiye gerçeği!

Sizin de çevrenizde mutlaka bir Halit Argun vardır! Yasak Elma’dan yansıyan Türkiye gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin ilk 3 sezonu çok başarılı geçti. Dizinin 4. sezonda da bu başarısını tekrar etmesi bekleniyor… Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni sezonu çok renkli geçecek.

Dizide Halit Argun karakterini canlandırmakta olan Talat Bulut, toplumda bu karakterin çokca örneğinin bulunduğunu belirtiyor. Kendisine hem sokakta vatandaşlardan gelen yorumlardan hem de sosyal medyadaki yansımalardan bu durumu net bir şekilde görebildiğini anlatan Talat Bulut, karakterin gerçekliğinin önemine işaret etti.

Fox TV ekranında yeni başlayan, Beyza Şekerci’nin sunmakta olduğu Kamera Arkası isimli programa konuşan Talat Bulut, Halit Argun karakterinin tutmasının altında yatan sebebi, toplumda karşılığının olması olarak görüyor.

İşte Talat Bulut’un karakter üzerinden yaptığı gözlemlere dayanan iddialı sözler:

“Halit Argun karakteri, Türkiye’de yaşanabilir bir karakter. Hatta bu dizi, sosyal medyada da çok paylaşılan bir dizi. Sosyal medya sayesinde herkesin bir fikri var. Mutlaka yazıyorlar, sokakta duyduklarımızla… Eşi, karısı, akrabası, Halit Argun karakterinde çok olduğu. Hatta birebir bile tanıdığım birisiyle çok uyumlu gidiyor bu karakter. İş adamı, holding sahibi, aynı zamanda çocuklarına bağımlı ama fazla otoriter, fazla bağıran, onların disiplininden kurtulmasını istemediği bir düzen oluşturmuş.”