Ana sayfa Dizi Haberleri İbrahim Çelikkol, sette Demet Özdemir’e dert yandığı sıknıtısını çözdü!

İbrahim Çelikkol, sette Demet Özdemir’e dert yandığı sıknıtısını çözdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncuları İbrahim Çelikkol ve Demet Özdemir, instagram canlı yayınında buluştu. Dizinin takipçileri de iki ünlü ismi 3 hafta sonra yeniden görmenin keyifini yaşadı. Sette çekimlerin durdurulmasının ardından evlerine çekilen iki ünlü isim de koronavirüsten korunmak adına kendilerini karantinaya aldı.

Sohbet sırasında Demet Özdemir evde yazılar yazmaya başladığını, puzzle yaptığını anlattı. Oyuncu, “Bu koşuşturmanın içinde vaktim olsa da şunu yapabilsem, yazı yazabilsem, bir puzzle olsa kafam ne güzel dağılırdı, ama vaktim yok deyip geride bıraktığım her şeyi bu süreçte yapmaya başladım. Çok güzel hissediyorum” dedi.

İbrahim Çelikkol da hayat akışı içinde yapmadığımız birçok şey olduğuna vurgu yaptı. Çelikkol, “Çevirmediğimiz o kadar çok sayfa var ki, onlara bakmaya başladı. Ben onlara bakıyorum. Kendini yeniliyorsun aslında. Unuttuğun şeyleri hatırlıyorsun. Bunlardan çok keyif almaya başladım” diye konuştu.

Çelikkol, sette partnerine hep oğlunun büyüdüğüne şahit olamamaktan yakındığını hatırlattı ve “Şimdi oğlumla beraber büyümekten keyif alıyorum. Onlarla geçirdiğim zaman çok değerli olmaya başladı. En büyük keyfi burada yatıyor” diyerek koronavirüs nedeniyle evde bulunmanın faydasını bu şekilde açıkladı.

Bu zor zamanların geçeceğini ama geçtikten sonra hangi psikolojide olacağımızın önemli olduğunu hatırlatan Demet Özdemir, pozitif olmanın önemine işaret etti.