Ana sayfa Dizi Haberleri Şevval Sam’ın Yasak Elma’da Ender’e dönüşme hikayesinin gerçek yüzü

Şevval Sam’ın Yasak Elma’da Ender’e dönüşme hikayesinin gerçek yüzü

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi/Detay – Pandemi nedeniyle dizi çekimlerine ara verildiği dönemde, pek çok oyuncu instagram üzerinden hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. Bu isimlerden ikisi de Yasak Elma dizisinin sevilen iki karakteri Yıldız ve Ender’i oynayan Şevval Sam ile Eda Ece oldu.

İkili, bir derginin instagram sayfası üzerinden birlikte bir sohbet gerçekleştirdiler. Hayranlarından gelen soruları da yanıtlayan iki oyuncu, samimi tavırları ve eğlenceli sohbetleriyle izleyenlerini mutlu ettiler.

Gelen sorulardan bir tanesi de Şevval Sam’ın Ender karakterine nasıl hazırlandığıydı. Giyimi, makyajı, ,tarzı ve duruşuyla bambaşka bir rolle izleyenleriyle buluşan Sam, sete gayet rahat kıyafetleriyle gelip, Ender’in kıyafetlerini giydiğinde bir anda bedeninin bile değişime uğradığını anlattı.

“Gerçekten kostüm ekibimiz de çok iyi çalışıyor ve çok seçenekli geliyorlar. Onlar içinden rengi ve kalıbıyla birlikte seçiyoruz” diyerek Yasak Elma’da giydiği kıyafetleri dizinin kostüm ekibiyle birlikte seçtiklerini aktaran Şevval Sam, “Benim üstüme olmamış bir şeye sağ olsunlar oldu da demiyorlar. Oldurmaya çalışmıyoruz. Gerçekten cuk olması lazım” sözleriyle özenli bir tavır sergilediklerinin altını çizdi.

Şevval Sam'ın Yasak Elma'da Ender'e dönüşme hikayesinin gerçek yüzü 7

Şevval Sam’ı ilk kez Ender gibi bambaşka bir karakterde izleyen hayranları, başta şaşırsalar da kıyafetleri, duruşu, oyunculuğuyla ünlü isme bu karakteri artık çok yakıştırıyorlar.

Normal hayatında son derece samimi, içten, doğal tavırlarıyla dikkat çeken oyuncu, sete gidip kıyafetleri giydiği anda nasıl Ender’in ruh haline büründüğünü ise şu sözlerle anlatıyor:

“Normalde kambur durma eğiliminde olan biri olmama rağmen, Ender olduğumda birden omurgam dikleşiyor. O kıyafetleri giydiğim zaman tek kaşım kalkıyor. Makyajda da biraz iddialı ve cesaretli hareketler yapmak istiyorum. Mavi ya da siyah ruj sürmek gibi. Zaten bu biraz protest bir karakter. Dibine vurayım diyorum. Gerçekten o kılık kıyafete girdiğim zaman konuşmam, omurgamın şekli, tonlamam falan birden değişiveriyor. “

Gündelik hayatında asla Ender gibi giyinmediğini de vurgulayan Şevval Sam, “Dizideki gibi eyeliner çekmiyorum, kaşlarımı boyamıyorum. Ekran ile kendi hayatım birbirine karışırsa orada yaratmaya çalıştığım karakter de karışır” diyerek özel hayatı ile oynadığı karakteri nasıl ayrı tuttuğuna da bir vurgu yaptı.