Ana sayfa Dizi İzle Seyfi yaşıyor! Savaşçı 56. Bölüm

Seyfi yaşıyor! Savaşçı 56. Bölüm

tarafından ker_def

Seyfi gözlerini yeniden açtı! Savaşçı dizisinin 56. yeni bölümü 2 Aralık Pazar akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu. Berk Oktay, Sarp Levendoğlu ve Murat Serezli, Fırat Albayram, Burç Kümbetlioğlu, Uğur Biçer’in başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde yine hareketli sahneler vardı. Dizinin yeni bölümünde önemli sahneler ve heyecan dolu anlar vardı. 56. bölümde yer alan aksiyon dolu sahnelerden bazıları dizinin youtube resmi sayfasında yayınlandı.

Videodan 56. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Dizinin 56. bölümünde yaşananların özeti ise şöyle:

Kılıç Timi, Türkmen köyünde Nora’nın silahlı saldırısına uğramıştır. Seyfi vurulurken, Yüzbaşı Kağan da timiyle birlikte henüz kim olduğunu bilmediği keskin nişancının peşine düşer. Karon ise Nora’nın Kılıç Timi’nin eline geçmesini engellemek için bütün olanaklarını zorlasa da bu sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Kılıç Timi’ni Türkmen köyünden sağ çıkarmamaya kararlı olan Karon, yeni saldırı planı için kolları sıvar. Albay Kopuz ise aldığı istihbaratlar doğrultusunda, gerekli önlemleri alır ve zaman kaybetmeden savaş uçaklarını devreye sokar. Ancak gelişen beklenmedik bir durum karargahı ve Kılıç Timi’ni alarma geçirir.

Savaşçı Pazar 20.00’de FOX’ta!

YAPIM: LİMON FİLM
YAPIMCI: HAYRİ ASLAN
YÖNETMEN: DOĞAN ÜMİT KARACA
SENARYO: SÜLEYMAN ÇOBANOĞLU

Oyuncular:
Yüzbaşı Kağan Bozok: Berk Oktay
Albay Halil İbrahim Kopuz: Murat Serezli
Yüzbaşı Haydar Bozkurt: Sarp Levendoğlu
Başçavuş Bayram Bayat: Burç Kümbetlioğlu
Astsubay Üstçavuş Emre Durmuş: Uğur Biçer
Astsubay Üstçavuş Galip Aygün: Bahadır Vatanoğlu