Ana sayfa Dizi Haberleri Şeyma sen bittin! Gülperi dizisinde Şeyma’ya büyük şok!

Şeyma sen bittin! Gülperi dizisinde Şeyma’ya büyük şok!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi-Detay
Show TV’de 8. bölümü yayınlanan Gülperi dizisinin yeni bölümünde Şeyma, Özlem ismiyle Gülperi ile uğraşıp durdu.

Kocası Kadir’le ilişkisi olduğunu düşündüğü Gülperi’yi zor duruma sokmak için elinden geleni ardına koymayan Şeyma, Bedriye’ye hırsızlık suçu atmasından sonra sokakta kalan ailenin üzerine oynamaya devam etti.

Sonunda avukat Özlem sıfatıyla buluşmaya çağırdığı Gülperi’ye ilginç bir teklifte bulunan Şeyma, çok kötü yakalandı!

Şeyma, Gülperi’yi İstanbul’dan uzaklaştırmak için ona İzmit’te bir binada kapıcılık işi bulduğunu, çocuklarının da çevredeki iyi okullarda okuyacağını, daha iyi yaşayacağını, sigortasının da yapılacağını söyleyerek onu ikna etmeye çalıştı.

Gülperi, çocuklarının okullarına ve İstanbul’a alışmaya başladıklarını, bir anda onları bu şehirden koparmanın doğru olmayacağını söylemeye çalışıyordu.

Şeyma ise sahte kimliğiyle Gülperi’yi ikna etmek için uğraştı durdu.

Tesadüfen aynı yerden geçen ve bir şeyler yemek için mekana giren Kadir, Şeyma ve Gülperi’yi birlikte otururken görünce çok şaşırdı.

Ancak daha büyük tesadüf bu kez Gülperi için gerçekleşti. Şeyma’nın Avukat Özlem olduğunu ve kendisine başka bir yere taşınması için yardımcı olduğunu anlatmaya başladı.

Şeyma sen bittin! Gülperi dizisinde Şeyma'ya büyük şok! 7

Kadir şoke olmuş Şeyma’dan daha büyük şaşkınlık içerisinde kalakaldı.

‘Oyuna getirilmişiz Gülperi” diyen Kadir, Gülperi’yi şaşırttı. Hiç bir şeyden haberi olmayan Gülperi’ye Kadir, Şeyma’nın karısı olduğunu söyledi.

İşte o anda Şeyma resmen bitti! Bugüne kadar gizli gizli oynadığı oyunlar şimdi birer birer ortaya çıkacak!

Ancak bu sahne, diziyi takip edenlerin adeta içinin yağlarını eritti! Şeyma’nın oyunları daha fazla sürmeden ortaya çıktı ve Gülperi de onun kim olduğunu şimdi gördü.

Bakalım bundan sonra olaylar nasıl gelişecek? Ancak bu hırsızlık olayı ve Bedriye’ye attığı bu suçun ortaya çıkmasıyla Şeyma ve Kadir arasında da ipler tamamen kopacak gibi görünüyor!

Bu arada Kadir’in mekana geldiğinde Şeyma’nın değil de Gülperi’nin yanında oturup, karısına dik dik baktığı o anlar da yine çok konuşuldu.

İşte Şeyma-Kadir ve Gülperi’nin tesadüfi buluştuğu o sahneler: