Ana sayfa Dizi Haberleri Biz İstanbullu Gelin’i izledik, onlar tavanı! Ne var o tavanda?

Biz İstanbullu Gelin’i izledik, onlar tavanı! Ne var o tavanda?

tarafından ker_def
Televizyongazetesi-Detay
İstanbullu Gelin dizisinin 60. bölümüne, Garip’in Esma’yı istemeye geldi sahneler damgasını vurdu.

Esma’nın heyecanlı halleri, evdekilerin durumu gülümseyerek izlemeleri, ekran başındakileri de hayli heyecanlandırdı.

Fikret, Faruk ve Osman’ın annelerinin evlenmesini kabullenmesi zor olsa da Garip’in konuşmaları sırasında hepsinin tavana bakması, izleyiciyi hayli güldürdü.

Ne söyleyeceklerini bilememeleri, tuhaf halleriyle annelerinin nişan töreninde bulunan Boran erkekleri, Garip’in aşk dolu sözlerinden sonra iyice utanarak tavandan gözlerini ayıramadan bakmaya başladılar.

İşte bu anlar, ekran başındakileri de çok eğlendirdi.

Biz İstanbullu Gelin'i izledik, onlar tavanı! Ne var o tavanda? 7

Ortamı ısıtan ise Akif’in saçmalamaya başladığı anlar oldu. Senem ve Akif’in durum tespitleri de yine ortamdaki gergin havayı dağıtırken herkesin tutmaya zorlandığı kahkahaların da ortaya çıkmasını sağladı.

Tuzlu kahvenin Garip’e gittiğini sanıp herkesin ona şaşkın gözlerle baktığı anlar ise yine dizinin komik sahnelerinden birisiydi. Garip hiç bir renk vermeyince kahvelerini yudumlamaya başladı herkes ve Akif’in yanlış kahveyi aldığı ortaya çıktı. Olay bir anda evdeki havayı dağıtıp kahkahaların havada uçuştuğu anlara döndü.

Esma ve Garip’in liseli aşıklar gibi halleri, heyecanları, sempatik tavırları, diziyi izleyenleri de keyiflendirdi.

Ancak isteme olayının en çok konuşulan anı, muhtemelen Garip’in annelerine olan aşkını anlatırken oğulların tavana baktıkları o komik anlardı.

Tabii tavanda bir şey yoktu ama üst katta oturan Ülfet’in o anlarda kıskançlıktan delirdiği ve kendi yalnız, makus kaderine içten içe isyan ettiği o anlarda, yeğenlerinin gözlerini o tavana dikmesi de bir başka ironik durumdu…

İşte o anlar: