Ana sayfa Dizi Haberleri Sezon başından beri kaç dizi final yaptı biliyor musunuz? Kaç dizi finale hazırlanıyor? İşte detaylar…

Sezon başından beri kaç dizi final yaptı biliyor musunuz? Kaç dizi finale hazırlanıyor? İşte detaylar…

tarafından zk zk

Geçtiğimiz sezon dijital platform PuhuTV’de başlayan Fi dizisi, 12 bölüm sonra sezon arası vermişti. Yeni sezona hayli geç giren dizinin bir sezon daha devam etmesi bekleniyordu.

Ancak Fi-Çi-Pi üçlemesi olan kitapların yazarı Azra Kohen’in isteği üzerine 2. sezonda bitirildiği haberi izleyenleri üzdü. Kohen, bir şeylerin yanlış gittiği ve ikinci sezonda karakterlerin ön plana çıkarıldığını söyleyerek bitirilmesi kararını aldığını belirtmişti.

Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünataç’ın rol aldıkları dizi, kuşkusuz son dönemin en çok konuşulan dizileri arasına girmeyi başardı. Dizinin yayın haklarının Show TV tarafından alındığı ve daha sonra kanalda ekrana geleceği de biliniyor.

9 Mart Cuma akşamı son bölümü yayınlanan dizi, çarpıcı gelişmeler ve sahnelerle doluydu. Dizinin hayranlarını şaşırtan gelişmeler yaşandı.

Can Manay’ın Billur’u öldürdüğünün ortaya çıkmasıyla her yerde aranmaya başlanmıştı. Manay, kaçıyordu ama her fırsatta Duru’yu görmek için onu takip etmekten vazgeçmedi. Duru, korku içinde Can’ın bir gün gelip kendisine kötü bir şey yapacağını düşünerek yaşasa da Afife projesine dört elle sarıldı.

 

Ve Afife’nin gösteri günü geldi. Duru, yine tüm güzelliği ve başarılı performansıyla sahnedeydi. Annesi de kızını izlemeye gelmişti. İlk bölümden sonra verilen arada Duru’yu kuliste bir sürpriz bekliyordu.

Duru, odasına girdiğinde Can Manay ile karşılaştı. Artık her şeyin bittiğini ve gitmesini istedi Duru ama Can Manay, onu da almak istiyordu.

Duru, odasındaki silahı alarak Can’a doğrulttu. Ancak Can, Duru’nun üstüne yürüyerek ‘Ben zaten sensiz yaşayamam. Öldür beni’ diyerek onu kışkırtmaya çalıştı. Can’ın kendisine tutkusunu bilen Duru da silahı kendi kafasına dayayarak ‘Git burdan yoksa kendimi öldürürüm’ diyerek onu uzaklaştırmaya çalıştı.

Aralarında geçen hesaplaşma ve yüzleşmeden sonra Can Manay, Duru’ya engel olmak isterken silah patladı.

Kime ne olduğu anlaşılamadan Afife’nin sahnesine dönüldü. O sırada Duru, bembeyaz bir elbise içerisinde geldi ama ters giden bir şeyler olduğunu anlamıştı Deniz.

Duru bir şey söylemeden sahneye çıktı. Diziyi izleyenler Can Manay’ın vurulduğunu düşünüyordu ancak Duru dans ederken elbisesi kana bulanmaya başladı. Acı içinde sahneyi tamamlayan Duru yere yığıldı. Annesi, Deniz ve arkadaşları koşarak geldiler.

Bu sırada Can Manay da konserin yapıldığı binayı terketmeye çalışıyordu. Ancak bir şeyler olduğunu farkeden Özge, gösteri sırasında Duru’nun kulisine gitmişti. Burada yerdeki kanı, Duru’nun kanlı elbisesini ve silahı görünce bir şeyler olduğunu anlayıp güvenliğe seslendi.

Eline silahı alıp Can’ın peşine düştü. Can’ı kapıda yakaladığında Can cebindeki silahı çıkarıp yere attı. O sırada polisler de gelmişti.

Daha sonra Can’ı bir sorgu odasında yalnız başına gördük. İyice deliren Can, kafasını öfkeyle masaya vurmaya başladı. izleyenleri zorlayan bu sahnede Can Manay’ın yüzü gözü kan içinde kaldı. Yerinden kalkıp sorgu odasındaki cama kendi kanıyla Duru yazan Can Manay’ı daha sonra bir sandalyede otururken gördük. Bilge, psikiyatr olarak karşısına çıktı.

blank

Can Manay’ın finalde bir şekilde kurtulduğunu ve yazar olarak kitabını imzaladığını gören izleyiciler çok şaşırdı. ‘Bir İnsan Yaratmak’ isimli kitabını imzalıyordu Can hayranlarına.

Can Manay, nasıl hapisten veya akıl hastanesinden kurtuldu anlaşılamadı. Akli dengesinin yerinde olmadığı ile ilgili bir saptamayla bir süre tedavi görüp çıkmış olma ihtimali akıllara geldi. Herkesi normalleştirdiğine inandırsa da finaldeki Duru hayaliyle anladık ki Can Manay, saplantısından hiç kurtulmamış!

Duru’ya gelince, onu da küçük balerinleri sahne arkasından izlerken gördük. Bu sahneyle Bale eğitmeni olduğu ve hayatına mutlu bir şekilde devam ettiği düşünüldü. Deniz de küçük çocuklarla sokakta müzik yaparken yansıdı son sahnelere.

Bu arada, Sadık Murat Kolhan’ın kendisine gönderdiği fidanın izini süren Özge, Sadık’a ulaştı. Onu orman içinde bir evde yaşarken buldu. Artık onlar için de daha huzurlu ve mutlu günler gelmişti.