Ana sayfa Dizi Haberleri Sezon finali yapacak Mahkum dizisinde, final öncesi flaş ayrılık!

Sezon finali yapacak Mahkum dizisinde, final öncesi flaş ayrılık!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kış sezonunun en dikkat çekici yeni dizilerinden biri olan MF Yapım imzalı Mahkum’un sezon finali yapmasına iki bölüm kaldı. Reytinglerde zirveye oynayan Fox TV dizisi Mahkum’da Seray Kaya’dan sonra bir önemli isim daha ayrılıyor.

“Innocent Defendant” dizisinden uyarlanan, oyuncu kadrosu, senaryosu ve rejisiyle bu sezon FOX TV’nin en başarılı projesi olan Mahkum, yaz tatilinin ardından önümüzdeki sezon eylül ayında ekran macerasına devam edecek.

Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Hayal Köseoğlu gibi başarılı oyuncuları buluşturan dizide haftaya sezon finali yapacak. A. Volkan Kocatürk’ün yönettiği sevilen ve izleyici tarafından ilgiyle takip edilen dizide bu hafta flaş bir ayrılık yaşanacak.

Sezon finali yapacak Mahkum dizisinde, final öncesi flaş ayrılık! 7

Mahkum dizisine Sinyor karakteriyle 10 bölüm konuk olan usta oyuncu Talat Bulut, diziye veda edecek. Dizinin ana karakterlerinden biri olan Barış, psikopatlığıyla her bölümde tartışma yaratıyordu. Ancak Talat Bulut’un canlandırdığı Sinyor karakteri, Barış ve Fırat’a yaptıkları ve yaşattıklarıyla psikopatlığı farklı bir noktaya taşıdı.

Etkili oyunculuğu ve performansıyla her projede farkını ortaya koyan usta aktör diziye başladığı hafta yaptığı paylaşımının altına “Misafir oldum” mesajını düşmüştü.

Talat Bulut, Mahkum dizisinden önce Şevval Sam, Eda Ece, Berk Oktay, Biran Damla Yılmaz ve Murat Aygen’in yer aldığı Yasak Elma dizisinde başrol karakterinden Halit Argun’u canlandırmıştı.