Ana sayfa Dizi Haberleri Show TV’nin 2 dizisi için final kararı çıktı, 1 dizi ise sallantıda!

Show TV’nin 2 dizisi için final kararı çıktı, 1 dizi ise sallantıda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV bu sezon 30. yılını kutluyor. Türkiye’nin en uzun süredir yayında olan kanallarından birisi olan Show TV, 30. yılında diziler konusunda sıkıntılar yaşıyor… En iddialı yapımı olan Çukur’un Mayıs ayında final yapmasına karar verildi…

Çukur dizisinin sonuna doğru yaklaşılırken, bir final kararı daha çıktı ve tüm izleyiciler şoke oldu… Pazar akşamları yayınlanan Arıza dizisinin de 30. bölüm itibari ile ekrana veda edeceği ortaya çıktı. Show TV’den üst üste 2 final kararı gelirken, bir de Alev Alev dizisinin düşük gelen reytingleri sıkıntılı bir dönemi de beraberinde getirdi.

Alev Alev dizisinin akıbeti merak ediliyor ama haftalardır da düşük performans ile devam eden yapım için işler pek de yolunda değil.. Alev Alev hakkında şu anda alınmış bir karar yok. Ancak reytingler biraz daha düşer ise dizi adına ikinci sezonun olup olmayacağı tartışılacaktır.

Show TV’nin Çukur ve Arıza dizileri biterken, Alev Alev de sıkıntı yaşarken, bir başka dizisi de reyting sorunları ile boğuşmaya başladı. Cumartesi akşamları Kuzey Yıldızı dizisi tüm kişiler kategorisinde iyi reytingler alıyordu. Ancak atv’nin Kardeşlerim dizisi yayına başlayınca Kuzey Yıldızı da gerilemeye başladı.

Henüz Kuzey Yıldızı iyi oranlar almayı sürdürüyor ancak reyting gerilemesinin de durdurulması şart…

Show TV’de Kuzey Yıldızı gibi iyi sonuçlar alabilen bir başka yapım da Ramo… Cuma akşamları Ramo’nun güçlü bir izleyici kitlesi var.

Bir de kanalın heyecanla beklenen Kırmızı Kamyon dizisi var ki, reytingleri alt üst edebilecek kalitede bir yapım geliyor.

Show TV için 2 dizi biterken, 1 dizi sıkıntıya girdi, 2 dizi ise iyi sonuçlar ile yoluna devam ediyor. Kırmızı Kamyon ise itfaiyecilerin hayatını anlatması bakımından Türkiye’de bir ilk ve ne zaman yayına alınacağı da henüz belli değil.