Ana sayfa Sosyal Medya Show TV’nin final kararı beyin yaktı! Arıza iyi reytingle biterken, rakipleri adeta sürünüyor ama devam ediyor!

Show TV’nin final kararı beyin yaktı! Arıza iyi reytingle biterken, rakipleri adeta sürünüyor ama devam ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında Pazar akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Arıza dizisi için final kararı alındığı ortaya çıkmıştı. Çukur’dan sonra izleyiciler Arıza’nın da biteceğine üzülüyor… Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın başrollerinde yer aldığı dizi dün akşam 27. bölümüyle ekrandaydı.

Bugün reyting sonuçları geldi. Ne şaşılacak durum ki, final kararı verilen Arıza dizisinin reytingleri hem Hercai hem de Menajerimi Ara dizilerinin çok çok üzerinde. Hatta Arıza biraz aksiyon, biraz hikaye değişimi ile daha da iyi sonuçlar alabilecek bir durumda.

Arıza dizisinde sorun reytingler mi yoksa başka bir sorun mu var? İşte bu soru da final kararı nedeniyle sorgulanıyor. Teşkilat dizisi belki çok iyi başladı ve böyle de devam ediyor ama Arıza’nın da hatırı sayılır bir izleyici gücü var. Dizide hikayeye yönelik önemli adımlar atılarak, yeni karakterler oluşturularak devamı yönünde bir tercih kullanılmadı.

Oysa ki hem Hercai hem de Menajerimi Ara dizileri atv ve Star TV’nin kararlı tutumu ile ekranda kalabiliyor. Ancak Arıza dizisi bu iki yapımdan çok daha iyi sonuçlar almasına rağmen finale gidiyor.

Sizce de ilginç bir tezatlık değil mi?

21 Mart Pazar günü programların sıralamasında durum şu:

Total
Arıza 7.
Hercai 14.
Menajerimi Ara 26.

AB
Arıza 7.
Menajerimi Ara 11.
Hercai 31.

ABC1
Arıza 9.
Menajerimi Ara 18
Hercai 23

Şimdi bu tabloya göre Pazar akşamı ilk 10 listesine 3 kategoride de giriş yapan Arıza’nın final yapması mantıklı mı?

O zaman soralım, sorun reytingler mi yoksa başka bir şey mi?