Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu için 2023 yılı başarılarla anıldığı bir sene oldu!

Sıla Türkoğlu için 2023 yılı başarılarla anıldığı bir sene oldu!

tarafından ker_def

Emanet isimli dizi ile parlayan Sıla Türkoğlu, çok doğru bir zamanda çok da doğru bir karar ile bu projeden ayrılmıştı. Emanet dizisinden ayrılırken yapımcıdan ve Kanal 7’den tepki çeken oyuncu, kendi kariyerine yatırım yaparak son 1 yıllık süreçte bu kararın olumlu sonuçlarını fazlasıyla topladı.

Kızılcık Şerbeti isimli dizide Doğa karakteri ile başrollerden birisi olmayı başaran Sıla Türkoğlu, ilk sezonda hikayesi ile büyük çıkış yapan bu projede, başarıyla rolünü canlandırdı. İkinci sezonu da devam eden ve çift haneli reytinglere ulaşmaya devam ederek milyonlarca izleyiciyi kendisine bağlayan Kızılcık Şerbeti dizisinin en önemli karakterlerinden birisi de Sıla Türkoğlu tarafından canlandırılıyor.

Bu anlamda dizinin elde ettiği müthiş başarıda önemli bir payı bulunan genç oyuncu, aynı zamanda sosyal medya ortamında da başarılarına devam ediyor. Emanet dizisinden bu yana çok geniş bir hayran kitlesi bulunan ve sosyal medyada güçlü bir destek bulan Sıla Türkoğlu, Digilup’un yaptığı araştırmada da başarılarına yenisini ekledi.

2023 yılı boyunca sosyal medyanın en güçlü kadın oyuncularının başında gelen Sıla Türkoğlu, Aralık ayını kapsayan araştırmada ‘en çok konuşulan kadın oyuncu’ olarak da dikkatleri çekmeyi yine başardı.

2023 yılının hem oyunculuk deneyimini artırması hem Kızılcık Şerbeti dizisinin çok önemli başarılar elde etmesi hem de sosyal medyada çok konuşulan bir isim haline gelmesi ile Sıla Türkoğlu adına çok iyi geçtiğini söylemek yanlış olmayacaktır.

Sıla Türkoğlu için 2023 yılı başarılarla anıldığı bir sene oldu! 7