Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un sosyal medyada amansız rekabeti

Sıla Türkoğlu ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un sosyal medyada amansız rekabeti

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde sosyal medyada oyuncular arasındaki popülerlik yarışı, çeşitli ajansların yaptığı araştırmalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Kızılcık Şerbeti dizisindeki başarılı performansı ile Sıla Türkoğlu da son dönemde çok konuşulan kadın oyunculardan birisi haline geldi.

Kardeşlerim dizisinde Asiye olarak izlediğimiz Su Burcu Yazgı Coşkun ise 3 yıldır sosyal medyada büyük bir etkişelim oluşturuyor ve popülerliğini sürekli artırıyor. DigiLup tarafından yapılan araştırmada da Mart ayı içinde sosyal medyadaki yansımalara bakılarak en popüler 10 kadın oyuncu belirlendi.

Listenin ilk sırasında Sıla Türkoğlu’nu görmekteyiz. 2 milyon 900 binden fazla ileti ile zirveye yerleşen oyuncu, son dönemin en popüler kadınlarından birisi olduğunu da kanıtlamış oldu.

Sıla Türkoğlu ile Su Burcu Yazgı Coşkun'un sosyal medyada amansız rekabeti 8

Su Burcu Yazgı Coşkun ise, üçüncü sezonu süren Kardeşlerim dizisinde başarılarına devam ediyor ve sosyal medyada da karşılığını alıyor.

Sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular arasında 2 milyon 700 bin ileti ile ikinci sırayı elde eden genç oyuncu, uzun süredir bu listelerde yer alan bir isim.

Listenin üçüncü sırasında Lizge Cömert, Dördüncü sırada Melis Minkari ile beşinci olarak da Elçin Sangu yer alıyor.

Demet Özdemir, Rabia Soytürk, Bensu Soral, Afra Saraçoğlu, Ebru Şahin ile Devrim Özkan da sırasıyla ilk 10 içinde yer alan diğer kadın oyuncular oldular.

Sıla Türkoğlu ile Su Burcu Yazgı Coşkun'un sosyal medyada amansız rekabeti 9