Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu’nun ayrıldığı Emanet dizisinde bir fotoğraf ile çok şey anlattılar!

Sıla Türkoğlu’nun ayrıldığı Emanet dizisinde bir fotoğraf ile çok şey anlattılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emanet dizisinin ilk iki sezonunda Halil İbrahim Ceyhan ile birlikte Sıla Türkoğlu başrolde yer aldığı ve beklediklerinden bile daha büyük etkileşim oluşturdu. Emanet, Kanal 7’de yayınlanan günlük bir dizi olmasına rağmen, iki genç oyuncunun performansı birçok güçlü dizinin oyuncularından daha çok konuşuldu.

Sosyal medyada son 1 yıldır her iki genç oyuncu da en çok konuşulan isimler arasında yer almaya devam ediyor ve bu durum kariyerlerinde çok iyi bir çıkış yaptıkları gerçeğini de ortaya koyuyor. Ancak Sıla Türkoğlu, Emanet dizisindeki Seher karakterine devam etmek istemedi. Üçüncü sezonda yer almayacak olması nedeniyle yapımcısı ile de sorunlar yaşayan oyuncu kararında net ve kendi yolunda ilerleyecek.

Sıla Türkoğlu'nun ayrıldığı Emanet dizisinde bir fotoğraf ile çok şey anlattılar! 9

Emanet dizisi ise ikinci sezonu tamamladı ve şimdi üçüncü sezon için hazırlıklar başladı. Dizinin yeni döneminde neler yaşanacağı ve hikayenin nasıl devam edeceği çok merak ediliyor. İşte bu noktada da dizinin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşım anlam yüklüydü.

Sıla Türkoğlu'nun ayrıldığı Emanet dizisinde bir fotoğraf ile çok şey anlattılar! 10

Halil İbrahim Ceyhan ile çocuk oyuncu Berat Rüzgar Özkan’in birlikte poz verdiği fotoğraf, birçok izleyici için üçüncü sezon mesajı olarak algılandı.

Seher karakterinin üçüncü sezonda dizide yeni bir oyuncu üzerinden devam ettirilmesi beklenmiyor. Dizide Yaman ile Yusuf karakterlerinin üçüncü sezonda öne çıkartılacağına yönelik bir mesaj olarak algılanan bu paylaşıma ilginç yorumlar yapıldı.

“Demek oluyor ki Yusuf karakteri yen ise sezonda da var” diyerek fotoğrafı yorumlayan izleyiciler, Yaman karakterinin yeni dönemde yalnız kalmayacak olmasına da sevindi.

Sıla Türkoğlu'nun ayrıldığı Emanet dizisinde bir fotoğraf ile çok şey anlattılar! 11

Bir başka izleyici ise, “Hikayemiz Yaman ve Yusuf’la devam edecek demek ki, bir kez daha yalnız kaldı iki çocuk” yorumunda bulundu.