Ana sayfa Sosyal Medya Sıla Türkoğlu’nun hayranları Kızılcık Şerbeti dizisine tepki göstermeye başladı!

Sıla Türkoğlu’nun hayranları Kızılcık Şerbeti dizisine tepki göstermeye başladı!

tarafından ker_def

Sıla Türkoğlu, Emanet isimli Kanal 7’de yayınlanan günlük dizi ile birlikte popüler bir isim haline geldi. Halil İbrahim Ceyhan ile birlikte Emanet dizisinin başrolünde yer alan genç oyuncu, ikinci sezon sonunda riskli bir karar alarak yapımdan ayrıldı ve başka yapımlar için şansını denedi.

Ağlama Anne, Yemin, Emanet dizilerinden sonra kariyerinde güçlü adımlar atmaya devam eden Sıla Türkoğlu, geçen sezondan bu yana Kızılcık Şerbeti dizisinde bulunuyor. Doğa karakteri ilk sezonda fazlasıyla ön plandaydı. Hatta Sıla Türkoğlu’nun hayranları ilk sezonda verilen imaj doğrultusuna oyuncunun projenin kadın başrolü olduğuna inanıyordu.

Ancak bu durumun senaristler tarafından bu şekilde kabul görmediği, Doğa karakterinin hikaye içinde bölümler geçtikçe etkinliğinin azaldığı yolunda itirazlar sosyal medyada yer alıyor.

Sıla Türkoğlu hayranları da soruyor, “Doğa nerede?”…

Kızılcık Şerbeti dizisinde ikinci sezon hikaye etkili bir şekilde ilerliyor. Reytingler iyi gelmeye devam ediyor, ancak bu büyük başarının paydaşlarından birisi olmasına rağmen Sıla Türkoğlu’nun hayranları gelinen noktadan çok da memnun görünmüyor.

Sosyal medyaya yansıyan hayranlar senariste şu soruyu yöneltiyor:

“Sayın senaristler, Doğa’nın nerede olduğunu bilmek istiyoruz?”

Doğa karakterinin hikayede daha çok yer alması ve etkili bir şekilde gündemde olması gerektiğine inanan Sıla Türkoğlu hayranlarının bu çabası senaryoda bir düzenlemeye yol açar mı bilinmez ama, eleştiriler sosyal medyada artarak devam edecek gibi gözüküyor.