Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Kobal hayatını yavaşlattı, her şey daha anlamlı oldu!

Sinem Kobal hayatını yavaşlattı, her şey daha anlamlı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Sinem Kobal, bir dönem projeden projeye, reklam filminden bir başkasına geçen ve hızlı bir dönem yaşayan isimler arasındaydı. Ancak son 2 yıldır ünlü oyuncunun durduğu, sakinleştiği ve kendisini dinlediği bir dönemi yaşadığını görebilirsiniz.

Şimdilerde sosyal medyada, nadiren reklam filmleriyle ekranda gördüğünüz oyuncu, Kenan İmirzalıoğlu ile evlendikten sonra bambaşka bir yol çizdi.Kariyerinde hızlı adımlar atmak yerine, kendine yoğunlaşan, iç dünyasına dönen ve yavaşlık hissini de yaşayan Sinem Kobal, meslektaşlarına göre çok farklı bir yol çiziyor.

Sinem Kobal’ın takipçileri ile sosyal medyada etkileşimi bırakmaması, kendisini sıklıkla hatırlatması ama magazin gündeminde pek de yer almaması dikkatinizi çekecektir.

Koronavirüs salgını ile birlikte oyuncunun çizdiği yol daha da belirginleşti. Günaydın’dan Pelin Kaya’ya bu zorlu günlerde neler yaptığını anlatan Sinem Kobal, aslında 2-3 yıla yayılan bu dinginleşme çabasının da sonuçlarını yaşıyor.

Sinem Kobal, içine döndü hem sakinleşti hem de yavaşlık hissi yaşıyor. Kitap okuyan, müzik dinleyen ve bol bol da dua eden bir Sinem Kobal portresi var. Telaş ettiği konular ise değişmiş. Şimdilerde sağlıklı olma ve birlik duygusu daha da güçlü.

Sinem Kobal hayatını yavaşlattı, her şey daha anlamlı oldu! 7