Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Kobal tbt’nin alasını yaptı! Leyla Lydia Tuğutlu ve Burcu Kıratlı hayranlarını mest etti!

Sinem Kobal tbt’nin alasını yaptı! Leyla Lydia Tuğutlu ve Burcu Kıratlı hayranlarını mest etti!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların, sinema perdesinin beğenilen, sevilen, başarılı oyuncuları Sinem Kobal, Leyla Lydia Tuğutlu ve Burcu Kıratlı yaptıkları son paylaşımlarla dikkat çeken ünlü isimler arasında. İlk olarak Sinem Kobal’ın paylaşımına bakalım. Oyuncu, bir süredir ekranlarda yok zira henüz yeni anne oldu. Kenan İmirzalıoğlu ile evli olan Sinem Kobal, 1,5 ay önce Lalin adını verdikleri kızlarını kucağına aldı.

Oyuncu çift, henüz bebeklerinin fotoğraflarını hiç paylaşmadılar. Küçük Lalin büyük merak konusuyken Sinem Kobal zaman zaman kendi fotoğraflarıyla hayranlarını habersiz bırakmıyor. Kısa sürede eski formuna kavuştuğu da paylaşımlarından görülmekte.

Sinem Kobal, Perşembe günleri instagram’daki tbt gününe katıldı. Oyuncu, ünlü ünsüz pek çok kişinin eski fotoğraflarını paylaştığı tbt günü için öyle bir fotoğraf seçmişti ki kendisinin de tabiriyle tam bir tbt oldu!

Sinem Kobal, 2001 yılında rol aldığı Dadı isimli diziden fotoğrafını paylaştı. Gülben Ergen, Haldun Dormen, Kenan Işık gibi isimlerle kamera karşısına geçmişti.

İşte Sinem Kobal’ın tbt’si…

Tam bir #tbt dadı ♥️????

Sinem Kobal tbt'nin alasını yaptı! Leyla Lydia Tuğutlu ve Burcu Kıratlı hayranlarını mest etti! 9

Leyla Lydia Tuğutlu’ya gelince o da bir paylaşım yaptı ama tbt değildi. Herhangi bir yorum ya da not yazmadan aşağıdaki fotoğrafını paylaştı oyuncu. Şu sıralar TRT1’de yayınlanan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde rol alıyor oyuncu.

Bir önceki dizisi Kızım’da birlikte oynadığı Buğra Gülsoy ile yine beraber kamera karşısına geçiyor Tuğutlu. Oyuncu başarılı performansının yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken bir isim. Zaten aşağıdaki fotoğrafına da hayranlarının sevenlerinin bol bol ‘çok güzelsin’ yorumları yaptığı görülüyor…

Sinem Kobal tbt'nin alasını yaptı! Leyla Lydia Tuğutlu ve Burcu Kıratlı hayranlarını mest etti! 10

Aşk ve Mavi dizisinin ardından dizilerde rol almayan Burcu Kıratlı, şu sıralar 7 Melek isimli bir sinema filminde özel harekatçı olarak rol alıyor.

Oyuncunun yeni projesi merakla beklenirken yaptığı paylaşımlarla da takipçilerini mutlu etmeye devam ediyor. Son olarak aşağıdaki fotoğrafı İngilizce ‘aydınlanmış’ notuyla paylaştı.

Bazı takipçilerinin “Gözümüzü gönlümüzü açtın” diyerek yorum yaptıkları fotoğrafında oyuncuya övgü dolu yorumlar gelmekte…

♾ #enlightened

Sinem Kobal tbt'nin alasını yaptı! Leyla Lydia Tuğutlu ve Burcu Kıratlı hayranlarını mest etti! 11