Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sinem Kobal’ın kaprisleri yüzünden mi proje iptal oldu?

Sinem Kobal’ın kaprisleri yüzünden mi proje iptal oldu?

tarafından ker_def
Dün Sinem Kobal’ın ajansından yapılan açıklamada Romantik Komedi 3 filminin çekimlerinin yapımcının kararıyla iptal edildiği kamuoyuna duyurulmuştu.

Ancak Takvim gazetesinde çok farklı bir iddia gündeme geldi.

Engin Altan Düzyatan’ın rol almak istemediği filmin diğer oyuncularından Sinem Kobal ve Gürgen Öz’ün isteklerinin yapımcıyı zor durumda bıraktığı ve projenin iptal olmasında bunların da etkili olduğu iddiası var.

Filmden elde edeceği kazancın masrafları karşılamayacağını düşünen yapımcı projeyi iptal etmek durumunda kaldı.

Takvim’in iddiası bu noktada şaşkınlık yaratıyor, çünkü filmin rafa kaldırılmasının asıl nedeninin oyuncularının kaprisleri olduğu belirtilmekte…

Oyuncuların ikinci filmde aldıkları ücretin üç-dört katını istemeleri, afişte ve jenerikte kimin isminin önce yazılacağı, “Birinci sırada yazılmazsam ben oynamam” gibi tutumlar bardağı taşıran son damla oldu.

Oyuncuların ve menajerlerin gişeden pay istemesi de iddiaya göre yapımcıyı çıldırttı.

Sinem Kobal'ın kaprisleri yüzünden mi proje iptal oldu? 7

Başta kendisine ait karavan gibi sınırsız talepte bulunan Sinem Kobal ve Gürgen Öz olmak üzere oyuncuların istekleri projeyi iptal ettirdi. Bunun üzerine bütçesi bir önceki filmin 3 katına çıkan ‘Romantik Komedi 3’ten 1 hafta önce vazgeçildi.

Kendine özel karavan tahsis edilmesini isteyen Sinem Kobal, adının da afişte baş sırada yazılmasını talep etti. Bunu gören Gürgen Öz de iddiaya göre aynı taleplerde bulununca setteki kriz büyüdü!..