Ana sayfa Sosyal Medya Sinem Kobal’ın yanında büyük bir hayran gücü var, bu sevginin kaynağı eskilerde gizli

Sinem Kobal’ın yanında büyük bir hayran gücü var, bu sevginin kaynağı eskilerde gizli

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz –Sinem Kobal’a çok başka bir sevgi var! 2000’li yılların başında Dadı dizisindeki Dilara olarak daha ergenlik çağlarındayken ekran ile tanışan Sinem Kobal, sonraki yıllarda da yine izleyicilere güzel gelen projelerde rol aldı.

Lise Defteri’nden İnci, Hürrem Sultan’da Ayşe, Nefes Nefese’de Aslıgül ve sonrasında da Selena…

Selena dizisiyle izleyicilerin kalbine iyice yerleşen ünlü oyuncu, hala o günlerden gelen bir büyük sevgi ile hayranları tarafından karşılanıyor.

Hala Selena dizisi izleniyor ve hala Sinem Kobal’a övgüler devam ediyor.

Küçük Sırlar, Mor Menekşeler,Gönüş İşleri, Analar ve Anneler, Yüz Yüze…

Ünlü oyuncu Selena’dan sonra da önemli rollerde yer aldı ve hayranlarının sevgisini de ilgisini de iyice pekiştirdi.

Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evlilik yürütmekte olan oyuncu, sempatisiyle olsun ekran ışığıyla olsun, enerjisi ve masumiyetiyle takipçileri tarafından övgü üstüne övgü alıyor.

Sinem Kobal'ın yanında büyük bir hayran gücü var, bu sevginin kaynağı eskilerde gizli 7

Instagram hesabından yaptığı her paylaşıma gelen yorumlarda bunu görebilirsiniz. Ayrıca 2 sezondur ekranda olmamasına rağmen hala gündemde ve hakkında olumsuz haberlerde artık yok…

Magazinden uzakta, ekrandan uzakta kendi halinde ama milyonların sevgisini de arkasında hisseden bir Sinem Kobal portresi var…

Özellikle sosyal medyada Sinem Kobal’a başka bir sevginin olduğunu, bu sevginin de uzun yıllar öncesine dayandığını görebilirsiniz.