Ana sayfa Dizi Haberleri Sinem Ünsal, Küçük Oyuncu Beren Gökyıldız’a Övgüler Yağdırdı

Sinem Ünsal, Küçük Oyuncu Beren Gökyıldız’a Övgüler Yağdırdı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Başarılı Oyuncu Sinem Ünsal, şimdilerde Mucize Doktor dizisinde otizmli doktor Ali Vefa’nın aşık olduğu başarılı doktor Nazlı ile gönülleri fethediyor. Fox TV’de yer alan diziyle birlikte büyük kitleler tarafından daha çok tanınan Sinem Ünsal, geçtiğimiz yıl ekrana veda eden Kızım dizisinde Sevgi Öğretmen rolüyle de çok sevilmişti.

2018 yılın sezon başında başlayan dizi 2019’un Mayıs ayında son bulmuştu. 34 bölüm süren dizide Sevgi karakterinin ardından izleyici onu Mucize Doktor’un sevilen karakteri Nazlı olarak izlemeye başladı. Sinem Ünsal, geçtiğimiz günlerde Bora Talat Oyacı’nın sunduğu Türsak Vakfı’nın Youtube kanalında yayınlanan bir söyleşiye konuk oldu.

Kızım dizisiyle ilgili de konuşan Sinem Ünsal, çocuk oyuncularla çalışmanın nasıl bir duygu olduğu ile ilgili soruya yanıt verdi. Ünsal, Kızım dizisinde, son dönemin çok konuşulan çocuk oyuncularından Beren Gökyıldız ile kamera karşısına geçmişti. Küçük oyuncu Beren Gökyıldız’ın oynadığı Öykü karakterinin öğretmeni Sevgi’yi oynuyordu.

Sinem Ünsal, Küçük Oyuncu Beren Gökyıldız’a Övgüler Yağdırdı 8

Sinem Ünsal, her ne kadar yaşı küçük olsa da Beren Gökyıldız’ın profesyonel bir oyuncu gibi olduğunu ve onunla çalışmaktan çok mutlu olduğunu anlatarak küçük oyuncuya övgüler yağdırdı.

“Aslında çocuk oyuncularla çalışmak tabii ki biraz zorluyor çünkü çok hassaslar ve hassas olmak zorundasınız. Şahsen ben buna çok dikkat ediyorum. Çok zor bir şey yapıyoruz, zor koşullarda yapıyoruz ve bir çocuğun buna katlanabilmesi için en uygun ortamı hazırlamak gerekiyor ve dolasıyla ben de elimden geleni yapıyordum” diye konuşan Sinem Ünsal, Kızım dizisinde Beren Gökyıldız’ı pek de çocuk oyuncu gibi görmediğini vurgulayarak düşüncelerini şöyle aktardı:

“Beren’i çocuk oyuncu kategorisine koyabilir miyiz bilmiyorum, yetişkin bir oyuncu gibiydi. Beren çok olgun, çok akıllı, çok becerikli. Ben ondan çok şey öğrendim. Beren çok akıllı zaten. 5-6 yıldır sanırım dizilerde oynuyordu. Onunla yaşsız bir şekilde konuşmayı öğrendim. Hep kendimden büyük oyuncularla çalıştım ya da yaşıma yakın. Onlarla da bunu öğrenmiştim ama kendimden çok küçük bir meslektaşımla çalışmak da başka bir şey kattı tabii. “

Sinem Ünsal, Küçük Oyuncu Beren Gökyıldız’a Övgüler Yağdırdı 9