Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Merve Dizdar, evlilikte doğru tercih yaptığını korona sayesinde anladı!

Merve Dizdar, evlilikte doğru tercih yaptığını korona sayesinde anladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Merve Dizdar, koronavirüs pandemesi öncesinde Mucize Doktor dizisine Damla karakteri ile katıldı. Ancak pandemi sonrası çekimler durduruldu. Oyuncu da kısa bir süre sette yer alma imkanı bulabildi. Merve Dizdar’ın Mucize Doktor’un Ağustos ayında başlaması beklenen 2. sezonunda daha fazla sahnede yer alması tahmin ediliyor.

2 aydır evde karantina günleri yaşayan Merve Dizdar, sosyal medyada pek paylaşım yapmayan, canlı yayınlara katılmayan birisi. Dizideki rol arkadaşı Özge Özder’in daveti üzerine youtube kanalına konuşan oyuncu, karantina günlerinde neler yaptığını anlattı.

Merve Dizdar , 2018 yılının Eylül ayında oyuncu Gürhan Altundaşar ile İzmir’de evlenmişti. Karantina günlerinde eşi ile ilk kez bu kadar uzun süre evde kaldığını anlatan Merve Dizdar, bir de itirafta bulundu.

Dizdar, “Ben bu süreçte şunu fark ettim ki, sosyal görünümlü asosyal imişim. Evde hiç sıkılmıyorum. Gürhan ile hayatımda ilk defa bu kadar uzun vakit geçiriyorum. Doğru bir tercih yaptığıma kanaat getirdim. Gerçekten, iyiyiz” dedi.

Merve Dizdar, evlilikte doğru tercih yaptığını korona sayesinde anladı! 7

Eşinin kendisini çok iyi çözdüğünü herhangi bir mesele olduğunda hemen sustuğunu anlatan Merve Dizdar, böyle durumlarda ayrı odalara çekildiklerini sonra da hiçbir şey olmamış gibi devam ettiklerini söyledi.

Özge Özder de karantina sürecinin insanları yüzleştirdiğini anlattı. Özder, “Doğru kişi ile mi evlisin anladın. Artık botoksa gidemediği için, insanlar yüzünü aynada hatırladılar. Herkese inanılmaz şeyler yaşattı. Hepimiz saçlarımızın rengi neydi, kendi pişirdiklerimizi yedik” dedi.

Merve Dizdar ile Özge Özder sohbetini videodan izleyebilirsiniz.