Ana sayfa Dizi Haberleri Bu dansta dokunmak yok! Mucize Doktor’daki muhteşem sahneye rekor ilgi!

Bu dansta dokunmak yok! Mucize Doktor’daki muhteşem sahneye rekor ilgi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterini oynayan Sinem Ünsal, Türsak Vakfı’nın Youtube kanalında Bora Talat Oyacı’nın ‘Senaryo Sohbetleri’ söyleşisine konuk oldu. Fox TV’de yayınlanan dizideki karakteriyle ekranda başarılı bir performans sergileyen oyuncu, hayranlarından gelen bası soruları da yanıtladı.

Aslında yolculuğuna tiyatro ile devam etmek isterken bir anda kendisini dizi setlerinde bulan Sinem Ünsal, ilk olarak ekrana Çoban Yıldızı dizisi ile gelmiş daha sonra Siyah Beyaz Aşk dizisinde rol almıştı. Geçtiğimiz yıl Kızım dizisinde oynadığı Sevgi Öğretmen rolüyle çok sevilen oyuncu, bu kez Mucize Doktor dizisiyle de hayranlarının sayısını katlamaya devam ediyor.

Bu dansta dokunmak yok! Mucize Doktor'daki muhteşem sahneye rekor ilgi! 7

O SAHNE, HEM TANER ÖLMEZ’İN HEM DE SİNEM ÜNSAL’IN FAVORİSİ…

Sinem Ünsal, izleyicilerden birinin “Mucize Doktor’da sizi en çok etkileyen sahne” sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti. Ünsal’ın verdiği yanıtın dikkat çekici tarafı, sahnenin büyük bir kesim tarafından beğenilip milyonlarca kez izlenmesinin yanı sıra dizideki partneri Taner Ölmez’in de favori sahnesi olması.

Taner Ölmez de birkaç hafta önce Bora Oyacı’ya konuk olmuş ve aynı soruya ‘Dans sahnesi’ yanıtını vermişti. Sinem Ünsal da bu soruya “Dokunmadan dans ettikleri o sahne” diyerek dizide otizmli doktor Ali Vefa’yı oynayan partneriyle aynı yanıtı vermiş oldu.

Dizinin 15. bölümünde yer alan bu sahnesi sosyal medyada çok konuşulmuştu. Şu ana kadar Youtube üzerinden 4 milyona yakın kişi tarafından izlenen sahneye binlerce yorum yapıldı ve hala yapılmaya devam ediliyor. Sosyal medyada da çok konuşulan sahne, Youtube üzerinden şu ana kadar 3 milyon 800 bine yakın kez izlendi.

İkilinin başarılı oyunculuklarıyla canlandırdıkları Nazlı ve Ali Vefa arasında geçen ve son derece samimi, duygusal ve romantik bu sahne hafızalara yerleşirken, izleyenleri hem gülümsetip hem de ağlatmıştı.

Nil Karaibrahimgil’in ‘Bu mudur?’ isimli şarkısı eşliğinde dans eden Ali Vefa ve Nazlı’nın bu sahnesini izleyenler, yorumlarında, tüylerinin diken diken olduğunu, ikilinin hiç dokunmadan yaptıkları bu dansı biraz hüzünle ama gülümseyerek izlediklerini belirten yorumlar yapmışlardı.

İşte o sahne: