Ana sayfa Dizi Haberleri Yemin dizisinde, Adını Sen Koy’un yaptığı hata yapılacak mı? Yemin 3. sezonunda belirsizlik!

Yemin dizisinde, Adını Sen Koy’un yaptığı hata yapılacak mı? Yemin 3. sezonunda belirsizlik!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranında yayınlanan Yemin dizisi, 2. sezonu Mayıs ayının başında tamamladı. Dizinin sezon finali yayınlandı ve ekip tatile çıktı. Normalde dizinin 19 Haziran’da izleyicilere veda etmesi planlanmıştı. Özge Yağız’ın ayrılacağı da Ocak ayından belliydi.

Planları bozan gelişme ise koronavirüs pandemisi oldu. Sezon finalini erken yapmak durumunda kalan dizinin 3. sezonu için hazırlıklar devam ediyor. Ancak Reyhan karakteri ile ilgili belirsizlikler hakim. Eğer dizi planlandığı gibi bitseydi Reyhan karakterini 3. sezonda canlandırmayacağını Ocak ayında yapımcısına ileten Özge Yağız’ın durumu daha anlaşılabilirdi.

Ancak dizi erken bitti, Reyhan karakteri de beklendiği gibi ölmedi… Reyhan, ölmediğine göre ve Özge Yağız da diziden ayrıldığına göre şimdi 3. sezonda nasıl bir denklem kurulacak?

Şayet Reyhan karakteri 2. sezon finalinde ölseydi, 3. sezon bambaşka bir senaryo ve yeni eklenecek karakterler ile Yemin dizisi yoluna daha emin adımlarla yürüyebilirdi.

Yemin dizisinde, Adını Sen Koy'un yaptığı hata yapılacak mı? Yemin 3. sezonunda belirsizlik! 8

Reyhan karakteri ölmediğine göre yeni sezonda bu karakteri başka bir oyuncunun canlandırma ihtimali güçlendi. Ancak bu durumda Yemin dizisi hayranlarının 2 sezondur alıştığı Özge Yağız’dan sonra yeni bir isme adapte olmaları sıkıntı çıkartacaktır.

Adını Sen Koy dizisinde de benzer bir durum yaşanmıştı. Hazal Subaşı ve Erkan Meriç yapımdan ayrıldılar. Sonra iki yeni isim aynı karakterleri canlandırdı. Ancak sonuç hüsran oldu.

Yemin dizisinde, Adını Sen Koy'un yaptığı hata yapılacak mı? Yemin 3. sezonunda belirsizlik! 9

İzleyiciler Adını Sen Koy dizisinin yeni haline ısınamadı ve kısa sürede final yapmak durumunda kaldı.

Yemin dizisinde de Reyhan karakterinin sürdürülmesi düşünülür ise, bunun ters tepme ihtimali çok yüksek görünüyor.

Bakalım, Adını Sen Koy dizisinde yapılan hata Yemin dizisine ders olacak mı?