Ana sayfa Sosyal Medya Ozan Akbaba, İlyas Çakırbeyli fanlarını bağrına bastı!

Ozan Akbaba, İlyas Çakırbeyli fanlarını bağrına bastı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ozan Akbaba, İlyas Çakırbeyli karakterini canlandırıyor. 5 sezondur dizide yer alan oyuncu, sosyal medyada fanlarının yaptığı güzel jestlerden bahsetti. Eşi ve çocuğu ile ilgili bazı güzel jestler alan Ozan Akbaba, instagram hesabından da”Fan demek istemiyorum, onlar benim kardeşim” diyerek hayranlarını mutlu etmişti.

Youtube’da yayınlanan Senaryo Sohbetleri programında Bora Talat Oyacı’nın sorusu üzerine fanlarıyla ilgili açıklama yapan Ozan Akbaba, şöyle konuştu: “Bir insanı en az kendi kadar sevmeye çalışmak çok büyük yürek gerektirir. Bu güzel kardeşlerimizde de bu yüreklerden o kadar büyükleri var ki. Onlar adına hem kendimle bir kez daha gurur duyuyorum hem de onlara teşekkür ediyorum.”

“Sosyal hayatta insanlar sana İlyas Çakırbeyli diye seslendiğinde ne hissediyorsun?” şeklindeki soru üzerine, Ozan Akbaba, bunu normal karşıladığını belirtti.

Oyuncu, insanların kendisine karakteri üzerinden yaklaşmayı sevdiklerini hatırlattı ve “Aslında onlar Ozan ile değil, İlyas ile temas kurmak istiyorlar. Olay bu” ifadesini kullandı.

Herkese kendisi gibi yaklaştığını anlatan Ozan Akbaba, İlyas’ı gördüklerini düşünerek kendisine sarılanlar olduğunu bunu da garipsemediğini söyledi.

Akbaba, “İnsan nasıl yaklaşıyor ise sen de öyle yaklaşıyorsun” dedi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz.