Ana sayfa Dizi Haberleri Sır gibi saklanmıştı, bu muydu? Çukur’da ortaya çıkan Meliha, çok şaşırttı!

Sır gibi saklanmıştı, bu muydu? Çukur’da ortaya çıkan Meliha, çok şaşırttı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Analiz
Show TV’nin Çukur dizisinde dün akşam, uzun süredir izleyicinin merak ettiği bir hikayenin kahramanı olan Meliha, sonunda ortaya çıktı.

Dizinin ilk bölümünden beri adı dillerden düşmeyen Meliha, sonunda İdris’in karşısına oturdu.

Ancak izleyicileri tatmin etmeyen bir durum vardı ortada.

Başından beri Çukur’u takip edenler bilir. Bir Meliha hikayesi ara ara dahil oldu Çukur’a. İçinde hep bir sır, entrika, şaşırtıcı bir gerçek, ters bir köşe arandı durdu.

Gazeteci kız Hale’nin ilk bölümde İdris ile yaptığı röportaj sırasında ilk işaret çakılmıştı. İdris, Hale’yi çok eskiden tanıdığı birine benzettiğini söylemişti.

Sonrasında Hale öldürüldü ve Aliço, onunla ilgili bilgileri toplarken Meliha isimli bir kadını araştırdığını öğrendi.

Hale’nin ulaştığı bilgilerin izini sürdü ve bir huzurevinde Meliha’yı buldu.

İdris’i alıp o huzurevine götürdü. Sadece sandalyede otururken arkadan gördük onu. İdris cesaret edemeyip gitti. Üstelik “Herkes sevdiğini öldürür” deyip onu görmeden gitti.

Tabii tüm bu yaşanan gizemli durumlar, Meliha konusunda fazlasıyla gizemli ve ilginç ayrıntıların olacağı sinyalini veriyordu. Selim’in de Meliha’ya ulaşıp onunla konuşmuş olması da işin bir başka boyutu.

Geçtiğimiz sezon sonunda yaşanan katliam gibi sahnenin ardından Meliha’nın bu işle bir bağlantısı olabileceği bile konuşulmuştu. Hatta Selim’in hiç sevilmediğini, sahiplenilmediğini söylediği ailesinin gerçek ailesi olmadığı, Meliha’nın oğlu olabileceği yorumları bile yapıldı.

Sır gibi saklanmıştı, bu muydu? Çukur'da ortaya çıkan Meliha, çok şaşırttı! 7

Mahalleyi tarayanların başında İdris’in Meliha’dan olma ama hiç bilmediği bir oğlu olduğu da tahminlerden biriydi.

Vartolu’nun bile asıl annesinin Meliha olduğu, annesi sandığı kişiye verildiği tahminleri de havada uçuştu.

O kadar çok tahmin yürütüldü ki Meliha hakkında, herkes bu karaktere çok fazla hikaye yükledi. İster istemez Meliha’nın böyle sır gibi saklanmasıyla birlikte farklı bir hikaye arandı ardında.

Sonra bir anda dün akşamki bölümde Meliha ortaya çıkıverdi.

İdris’e önce bir şarkı söyledi, ardından masaya oturdu. Karşılıklı içmeye başladılar. İdris oraya gelmeden önce Selim’e Meliha’yı anlatmıştı. Hayatında aşık olduğu, sevdiği tek kadındı Meliha. Sultan ile evliyken Meliha ile aşk yaşamıştı. Derin bir aşk hikayesiydi ama izleyicinin beklediği bir ters köşe şimdilik görünmüyor bu ilişkide.

Dolayısıyla sosyal medyadan da sesler yükselmeye başladı.

Aylardır sadece kolunu gösterdikleri Meliha’yı daha yaşlı bekliyordu insanlar ayrıca. Huzurevinde ne işi vardı diye düşünmeden edemedi izleyici.

Bir şekilde tatmin olmayan izleyiciler, bakın sosyal medyadan nasıl yorumlar yaptılar bu sahneye: