Ana sayfa Foto Galeri Siyah Beyaz Aşk, Adı Zehra, Fazilet Hanım ve Kızları! 3 dizide aynı hatayı yaptı!

Siyah Beyaz Aşk, Adı Zehra, Fazilet Hanım ve Kızları! 3 dizide aynı hatayı yaptı!

tarafından ker_def

Siyah Beyaz Aşk, Adı Zehra, Fazilet Hanım ve Kızları! 3 dizide aynı hatayı yaptı! 7

Final sırasına giren üçüncü iddialı dizi ise Adı Zehra… Başrollerinde Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy ve Hatice Aslan’ın olduğu dizi aslında hem hikayesi hem de güçlü oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Cumartesi akşamları Fox TV’de yayınlanan dizi alternatif bir yapım olarak dikkat çekmişti. Ancak reytingini bir türlü artıramıyor. Ancak asıl sorun senaryoda gizli… ‘Dizide reyting için her numarayı yapıyoruz’ diyen bir anlayış var. Yani reyting artsın diye her yol mübah anlayışı ekrana da yansımakta.

ADI ZEHRA DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu’nın Adı Zehra dizisiyle ilgili köşe yazısı aslında bu durumu gayet iyi özetliyor ve dizinin reytingleri ise beklenildiği gibi artmıyor. Adı Zehra dizisi final yapacak 3. dizi olarak dikkat çekiyor. Analizimizi Sina Koloğlu’nun Adı Zehra dizisiyle ilgili yazısıyla bitiriyoruz.

İşte Sina Koloğlu’nun yazısı:

‘Adı Zehra’ dizisinde Nadir Yaman (Hakkı Ergök), hastanede yatakta, millet etrafında. Böyle olunca zaten ‘bir sırrı paylaşacağı’ gün gibi aşikar. “Şule’yle bunca yıldır bir sırrı paylaşıyoruz. Uzun yıllardır ilişki yaşıyorduk. Sen Serkan’la kardeşsin.” Neden sakladılar? Bir zarar gelmesin diye.

Şimdi hepsi sakallı, bıyıklı koca herif olduklarından, söylemek için uygun zamandır. Her daim geçerlidir bu formül, izleyici nezninde heyecan ve ilgiyi artırır. Meksika ve Brezilya dizilerinin vazgeçilmezidir. ‘Esteban senin baban’ formülü de diyebiliriz. Bir tık öteye gidiyor, Nadir Bey, “Seninle evlenmek istiyorum Şule” diyor.

Genco, Serkan, Şule, Zehra ve Ceren için kartlar yeniden açılacak filan. ‘Yahu izleyicinin zevkine uygun her numarayı yapıyoruz, artık bizi görün’ diye sesleniyor dizi. Gerçi yayınlandığı cumartesi, izlenme oranları genelde düşük. Ama işte diyorlar ya, ‘Yüzde 5 alacaksın’ diye. Bakalım bu hikaye diziye ilgi ve alakayı artıracak mı?