Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk dizisi finale doğru saçmalamanın zirvesine çıktı!

Siyah Beyaz Aşk dizisi finale doğru saçmalamanın zirvesine çıktı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol’un oynadıkları Siyah Beyaz Aşk dizisinin dün akşam ekrana gelen 29. bölümünde yaşananlar, izleyiciyi adeta delirtti.

Ekran başında yeni bölümü izleyenler, finale doğru giden dizide, olayların iyice çığrından çıkmasından fazlasıyla rahatsız.

Ferhat ve Aslı arasındaki kırgınlığın bir türlü bitmemesi, olaya daha fazla dram katabilmek için Ferhat’ın sert duruşu, hiç bir şekilde taviz vermemesi, hatta “Çocuğumuza iyi bak” diyerek gitmesi, izleyenleri çileden çıkardı. İkilinin artık bir araya gelmesi gerektiğini, bu konunun çok uzatıldığını söyleyen izleyiciler diziyi eleştiri yağmuruna tuttu.

Ancak bir olay vardı ki sosyal medyada resmen alay konusu oldu.

Evden çıktığı anda karşılaştığı genç çocuğun Ferhat’ı sorması üzerine onun Yusuf’un oğlu olduğunu öğrenen Aslı, elinde bıçakla karşısında duran çocuğa durumu anlatmaya çalıştı. Ferhat’ın babasını öldürdüğünü ve ondan intikam alacağını söyleyen çocuk, Ferhat’ın geldiğini görünce ona yönelmek istedi. Ancak Aslı’nın müdahale etmesiyle bir anda onu bıçakladı.

Siyah Beyaz Aşk dizisi finale doğru saçmalamanın zirvesine çıktı! 7

Karnından bıçaklanan Aslı’yı bıçaklayan çocuğun arkasından koşan Ferhat’ı Aslı durdurdu.

İşte bu sahne, ekran başında diziyi izleyenlerin tepkisini çekti. Olayı ‘saçmalık’ olarak yorumlayan izleyiciler, reyting arttırmak için diziye aksiyon katmaya çalışıldığını ama artık iyice tuhaf haller yaşandığını söyleyerek eleştirdi.

AMATÖR BİR SAHNEYDİ, RESMEN BİLEREK KENDİNİ BIÇAKLATTI!

“Ne saçma,kapıda bir tane koruma yok! Eli bıçaklı biri ana giriş kapısında adam öldürmek için bekliyor. Bıçakladıktan sonrada elini kolunu sallayarak kaçıyor. Resmen aksiyon filmi izledik. Gereksiz yere lastik gibi konuları uzatmanızdan bıktık artık” yorumunu yapan bir izleyicinin yanı sıra “Bu bebeğin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmedi! 9 canlı mübarek” şeklinde yorumlar da yer aldı.

SİYAH BEYAZ AŞK TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Sürekli bebeğin başına bir şeyler gelmesinden artık sıkıldıklarını ve bu olaydan sonra bebeğin ölmesinin de iyice saçmalamak olacağını düşünen izleyenler diziye eleştiriler yağdırmaya devam ediyorlar.

Sahnenin çok amatörce olduğu konusunda da eleştiriler yapan izleyiciler, Aslı’nın resmen bıçağı alıp kendisine sapladığı gibi bir sahne ortaya çıktığını öne sürdüler. Geriye kaçmak yerine sanki bıçaklasın diye durup beklediği izlenimi veren sahnede Birce Akalay’ın tavrı da eleştiri konusu oldu.

İşte çok konuşulan o sahne: