Ana sayfa Dizi Haberleri Hazal Filiz Küçükköse, üst üste 2 büyük şanssızlık yaşadı!

Hazal Filiz Küçükköse, üst üste 2 büyük şanssızlık yaşadı!

tarafından ker_def
Hazal Filiz Küçükköse’nin dövmeleriyle hayata bakışını anlatıyor

1988 Mersin doğumlu olan Hazal Filiz Küçükköse, 2009 yılından bu yana ekranda olan bir isim…

Deniz Yıldızı dizisindeki Gözde karakteri ile ekran kariyerine başlayan Küçükköse, daha sonra tanındığı Beni Affet dizisinde Leyla Adalı karakterine hayat verdi. Kalbim Seni Seçti dizisinde Ada, Günahkar dizisinde Aslıhan Karasu olarak izledik. Ancak onun asıl çıkış yaptığı dizi olarak Kara Sevda’daki Zeynep Soydere karakterini gösterebiliriz. Ardından ise 2 başarısız işle anıldı… Birisi Rüya, diğeri ise Mehmed Bir Cihan Fatihi… Son 1 yılın Hazal Filiz Küçükköse açısında sıkıntılı geçtiğini söyleyebiliriz.

Küçükköse’nin bir diğer özelliği ise vücudundaki dövmelerin hayata bakışıyla bire bir ilgili olması…

“Hayata dair cümlelerimi vücudumdaki dövmelerden yola çıkarak anlatabilirim. Hepsi kritik noktalarda geldi. Her fark edişimde yol gösterici oluyor” açıklamasını MAG dergisine yapan oyuncu, şöyle devam ediyor:

Hazal Filiz Küçükköse, üst üste 2 büyük şanssızlık yaşadı! 7

““Şans cesurlara güler” açık ve net anlatacak pek bir durum yok aslında… Diğeri kırmızı balonla uçan fil dövmesi; o da istemekle ilgili… “İste yeter ki, ulaşamayacağın, yapamayacağın bir şey yok…” Son olarak da benim kodum olduğunu düşündüğüm cümle: “Özgür bırak beni.”

Hazal Filiz Küçükköse insanı açından kendinde yanlış bulduğu noktalara da değinmekte… “Yakın çevreme yeni arkadaşlıklarımda dahil etrafıma karşı fazla optimist yaklaşmam ve tolere eşiğimin yüksek olmasından kaynaklı iyi ya da kötü yüzleşmelerim olmuştur. Bunları yanlış olarak nitelendirmiyorum; gelişmem için yaşanması gereken tecrübeler olarak görüyorum.”