Ana sayfa Dizi Haberleri İnsanlık Suçu’nda Cemal çok büyük bir yıkım yaşayacak!

İnsanlık Suçu’nda Cemal çok büyük bir yıkım yaşayacak!

tarafından zk zk
KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İnsanlık Suçu dizisinin yeni bölümü 12 Mayıs Cumartesi ekrana gelecek.

Başrollerinde Gizem Karaca, Kaan Yıldırım ve Melike İpek Yalova’nın oynadıkları dizinin 7. bölüm tanıtımı yayınlandı. Gökdemirler tarafından çok büyük bir oyuna getirildiğini anlayan Cemal, darmadağın olur. Babaannesi atölyeyi Cemal’e devrederken sözleşmeye koyduğu maddeyle büyük bir darbe indirmiştir. Sözleşmede, atölye karşılığında Gökdemir mirasından tamamen vazgeçeceği maddesini görmeyen Cemal için büyük bir yıkım yaşanacak.  Cemal’in tek destekçisi ise Suna’dır. Şimdi Cemal’in karşı hamlesini herkes merakla bekliyor.

İnsanlık Suçu'nda Cemal çok büyük bir yıkım yaşayacak! 7

Adanalı gözü kara Cemal’in bu durumdan nasıl çıkacağı, dizinin izleyenleri tarafından da merak ediliyor ama herkesin hem fikir olduğu konu, Cemal gibi cesur bir karakterin bir şekilde durumu lehine çevirip, dişiyle tırnağıyla yükselip intikamını alacağı.

İşte 7. bölüm tanıtımı:

Yeni bölüm özeti şöyle:

Cemal, Gökdemir’lerin gerçek yüzüyle karşılaşıyor ve bu hayal kırıklığı onu Suna’yla daha da yakınlaştırıyor!

İnsanlık Suçu 7. Bölüm fragmanında Cemal, atölye devrinde yapılan sözleşmede, gözünden kaçırdığı madde ile büyük bir hayal kırıklığına uğruyor. Gökdemir’ler tarafından kandırıldığını hazmedemeyen Cemal, gözyaşlarını tutamıyor. Cemal’in bu zor zamanlarında onu en iyi anlayan kişi ise Suna oluyor.

İNSANLIK SUÇU TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Suna, Cemal’i yalnız bırakmıyor. İkisinin de yaşadığı bu hayal kırıklığı onları birbirine daha da yakınlaştırıyor. Suna ve Cemal yakınlaşmasına bu defa Gökhan da tanık oluyor!

Peki Suna ve Cemal’in samimiyetini gören Gökhan ne yapacak?

İnsanlık Suçu yeni bölümüyle cumartesi 20.00’de Kanal D’de!