Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk dizisi yayından kaldırılırsa isyanı büyük olur!

Siyah Beyaz Aşk dizisi yayından kaldırılırsa isyanı büyük olur!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Siyah Beyaz Aşk dizisinin 11. bölümü 25 Aralık Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında saat 200.0’da izleyicilerle buluşacak.
Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’u buluşturan dizinin 11. bölümü öncesinde yayınlanan fragmanlarla heyecan bir hayli artmıştı. İzleyiciler bu kadar çok sevdikleri dizilerinin herhangi bir reyting kazasına uğramaması için ortada yayından kalkma gibi bir durum olmasa bile Kanal D’ye uyarı üstüne uyarı yapıyor.

Öncelikle 11. bölüm 2. fragmanını izleyelim, ardından da izleyici yorumlarına odaklanalım:

Aslı ile Ferhat aşkına odaklanan izleyici buna yönelik sahneler bekliyor… Dizinin 11. bölümü öncesinde bir hayli heyecan var ve fanlar yayın saatini iple çekiyor. Bazı izleyicilerin Namık ile Cüneyt’ten bir hayli sıkıldığı gözlenmekte… Dizinin uzun süreli olması için Kanal D’ye mesaj üstüne mesaj atılıyor. Hatta Kanal D’nin Youtube sayfasında yayınlanan ve 1 milyon izlenen 11. bölüm 2. fragmanına binlerce yorum geldi. Dizinin kazaya uğramaması için izleyiciler daha şimdiden baskısını gösteriyor.

Siyah Beyaz Aşk dizisinin reyting engeline takılıp yayından kaldırılması büyük bir isyana sebep olur. Ancak şu anda böyle bir durum yok. Dizinin reytingleri gayet iyi…

“Bu yaşıma kadar hiç böyle güzel dizi izlemedim” diyen bir izleyicinin yan sıra Gülsüm ile Abidin arasında bir şeyler olup olmayacağı da sorgulanmakta…