Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Star TV’nin Yılbaşı akşamı sürprizleri göz dolduruyor

Star TV’nin Yılbaşı akşamı sürprizleri göz dolduruyor

tarafından zk zk

Yılbaşı akşamı ekrana gelecek program hazırlıkları sürerken Star TV’nin sürpriz isimleri göz doldurdu.

Yeni yıla Türkiye’nin en güçlü yorumcularından Sibel Can’la girecek olan kanalın “Yılbaşı Gazinosu” adlı programı, starlar geçidine döndü. Türk müziğinin dalında en önemli isimleri Ümit Besen, Deniz Seki, İrem Derici, Koray Avcı, Pamela, Buray ve Tuğçe Tayfur yılbaşı gecesi söyleyeceği şarkılarla kulakların pasını silecek.

Orkestrasıyla canlı performans sergileyecek olan Sibel Can sesi ve kostümlerinin yanı sıra verdiği kilolarla dikkat çekecek. Star yılbaşı programı için bir ilke imza atacak olan ünlü assolist Sibel Can, Yıldız Tilbe’nin 2000’li yıllara damgasını vuran “E mi” şarkısını seslendirecek.

Ümit Besen’in piyanosunun başına geçeceği gecede seslendirilecek düetler günlerce konuşulacak. Ümit Besen programda Deniz Seki, İrem Derici, Koray Avcı, Pamela, Buray ve Tuğçe Tayfur’la düet yapacak. Ümit Besen ve Pamela haftalarca listeleri alt üst eden, film ve dizilerde kullanılan muhteşem düet şarkıları “Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?”yi canlı okuyacak. Gecede Ümit Besen ve Buray ilk kez birlikte şarkı seslendirecek.

Ümit Besen ve İrem Derici gecede “Kalbimin Tek Sahibine” ve “Bazı Aşklar Yarım Kalmalı” şarkılarını beraber yorumlayacak. Deniz Seki, Star “Yılbaşı Gazinosu”nda ilk defa Sezen Aksu’nun “Gidemem” şarkısını da söyleyecek. (Birsen Altuntaş/Medyatava)