Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk final yapıyor! Şok bir sona hazır olun!

Siyah Beyaz Aşk final yapıyor! Şok bir sona hazır olun!

tarafından zk zk
KANAL D’de ekrana gelen Siyah Beyaz Aşk dizisinin final bölümü 28 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un oynadıkları dizi 32. bölümde final yapıyor. Haftaya yayınlanacak son bölüm tanıtımı ise ilgi uyandırdı. Finalde Aslı’nın hastaneye kaldırıldığı ve bilincinin yerinde olmadığı görülüyor. Bebeğini kaybetme olasılığı olan Aslı’nın durumu ise merak konusu oldu. İzleyenler şimdiden sosyal medyada mutlu bir son beklediklerini ancak fragmandan acı bir son anlaşıldığı yorumunu yapıyor.

Final bölümünde neler olacak?

Aslı ölüm kalım savaşı veriyor; Ferhat için kritik bekleyiş başlıyor!

Jülide, teyzesi Aslı’dan intikam almak için bir anda hayatına dahil olmuştu. Hasta yatağında komiser Cem’i öldüren Jülide, annesinin intikamı için son darbeyi Aslı’ya vurmaya kalkışır. Tıpkı annesinin intiharı gibi Aslı’yı mutfağa kilitler ve gazdan zehirlenerek ölmesi için kaderine bırakır. Jülide, yaptığından pişman olsa da her şey için çok geçtir.

Ferhat ise Cüneyt ile yüzleştikten sonra Aslı’nın büyük bir tehlikede olduğunu öğrenir. Aslı’yı hastaneye kaldıran Ferhat için zor dakikalar başlar. Aslı ve karnındaki bebeklerinden müjdeli haberi bekleyen Ferhat, ona ve çevresine verdiği zararın pişmanlığını yaşamaya başlar.

Siyah Beyaz Aşk, heyecan dolu final bölümüyle 28 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Namık’ın babası olduğunu öğrenen Ferhat, bu büyük gerçek ile yüzleşmek zorunda kalır. Ferhat, Namık’a doğrulttuğu silahı indirmeyi mi tercih edecek yoksa Namık’ın cezasını kendi elleriyle mi verecektir? Açığa çıkan bu büyük sır Aslı ve Ferhat aşkı için de yeni bir sınav anlamına gelmektedir. Ferhat, Aslı dâhil çevresindeki herkesten uzaklaşmayı tercih edecekken, Aslı her şeye rağmen Ferhat’ı yalnız bırakmamak için elinden geleni yapacaktır. Aslı, Ferhat’ın yaralarını aşkları ile tedavi etmeyi başarabilecek midir?

Siyah Beyaz Aşk final yapıyor! Şok bir sona hazır olun! 7

Ferhat’ı sonsuza dek kaybettiğini düşünen Yeter’in kendi hayatı ile ilgili çok önemli bir gerçek ortaya çıkacaktır. Yeter’in herkesten sakladığı bu büyük sır nedir?

İdil’in ortadan kaybolmasının polisler tarafından araştırılması Jülide’yi tedirgin eder. Cüneyt ile birlikte yeni bir başlangıç yapmanın planlarını kurarlar. Ancak bu yeni başlangıçtan önce Jülide’nin Aslı ile göreceği bir hesabı vardır. Jülide’nin intikam için gidebileceği son nokta neresidir?