Ana sayfa Dizi Haberleri Siyah Beyaz Aşk iyice saçmalayınca tercih Yasak Elma dizisinden yana oldu!

Siyah Beyaz Aşk iyice saçmalayınca tercih Yasak Elma dizisinden yana oldu!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
FOX TV’nin yeni başlayan iddialı dizisi Yasak Elma’nın dün akşam ekranlara gelen 2. bölümü izleyicilerden yine tam not aldı.

Başrollerini Talat Bulut, Eda Ece ve Şevval Sam’ın paylaştığı dizide; Ender’in kazdığı kuyuya düşmesi herkesi bir hayli şaşırttı.

Dizinin konusu:

Zeynep ve Yıldız birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler.

Yıldız’ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun’la tanışınca değişir. Ender Yıldız’ı kocası Halit Argun’dan kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız’a hayatının teklifini sunmuştur.
Yıldız’ın hayatında bunlar olurken, Zeynep’in çalıştığı firma Alihan Taşdemir tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır.

Siyah Beyaz Aşk iyice saçmalayınca tercih Yasak Elma dizisinden yana oldu! 7

Zeynep ve Alihan’ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep’in bilmediği şey ise Alihan’ın Halit’in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız’ın vereceği karar sadece kendini değil, Zeynep’i de etkileyecektir.

Güçlü rakiplerinden Siyah Beyaz Aşk’ı daha ikinci haftadan geride bırakan dizi oldukça sevildi.

İzleyenler konuyla ilgili; “Siyah Beyaz Aşk izlemiyorum artık!”, “Yeni favorim Yasak Elma!”, “Pazartesi akşamı güzel bir dizi bulduk sonunda!”, “Siyah Beyaz Aşk’ı Talat Bulut için bıraktım!”, “Siyah Beyaz Aşk çok saçmalayınca bende bıraktım Yasak Elma izliyorum!” gibi yorumlar yaptılar.

İkinci bölümü de çok beğenilen dizinin reytingleri biraz daha yükseldi.

Dizi ikinci bölümüyle; Total’de 5.32 reytingle 5. sırada, AB’de 4.56 reytingle 6. sırada, ABC1’de de 5. 33 reytingle 6. sırada yer aldı.

Dizinin ilerleyen bölümlerde durumu nasıl olacak hep birlikte izleyip göreceğiz…