Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri TRT’deki canlı yayını terkeden Hakan Peker’den açıklama geldi…

TRT’deki canlı yayını terkeden Hakan Peker’den açıklama geldi…

tarafından zk zk

Hakan Peker, TRT ekranlarında yayınlanan programda aniden sahneyi terketmiş ve herkesi çok şaşırtmıştı.

Haberle ilgili detaylar şöyleydi:

TRT Müzik kanalında yayımlanan bir programa katılan ünlü şarkıca Hakan Peker, canlı yayında şarkı söylediği anda rejinin verdiği görüntülere sinirlenerek sahneyi terk etti. Hakan Peker, programdan sonra hiçbir şey olmamış gibi Instagram’dan paylaşım yaptı.

TRT Müzik’te yayınlanan ‘Engelsiz Sahne’ isimli programda ilginç anlar yaşandı. Engelli vatandaşların, ünlü şarkıcılarla aynı sahneyi paylaştığı programa bu hafta Hakan Peker konuk oldu. Eyüp Sultan Aylar isimli bir vatandaş ile aynı sahneyi paylaşan Hakan Peker, programda şarkı söylerken oldukça sinirlendi.

Cnn Türk’ün internet sitesinde yer alan habere göre canlı yayında şarkı söylediği sırada rejinin ekrana kendisini getirmediğini eleştiren Hakan Peker, “Seyirciyi çekeceğine beni çekmen lazım reji. Anladın mı? Yanlış yeri çekiyorsun” diyerek sahneyi terk etti.

Programdan sonra Instagram hesabından bir video yükleyen Hakan Peker’in “Süper bir geceydi. Eyüp Sultan Aylar kardeşim de çok duygulu söyledi çok güzeldi” mesajını paylaşması dikkat çekti.

Peker, yaşanan bu olaylardan sonra şu açıklamayı yaptı:

“Benim seyircime dinleyicime saygımı sevgimi herkes bilir.30 yıldır da duruşum hep aynıdır.Bu akşam katılmış olduğum TV programında başından itibaren reji ile sorun yaşamama rağmen programa sonuna kadar devam etmeye çalıştım.Yaklaşık bir buçuk saat.Ancak takdir edersiniz bende insanım benimde sinir sistemim var.Son şarkımın son nakaratında rejinin uyarılarımıza rağmen hala beni,Eyüp kardeşimi,sahneyi görmezden gelip sürekli başka yerleri göstermesine tepki verdim.O an uzun uzadıya bunu yayında anlatmak yerine “reji yanlış yerleri çekiyorsun burayı çekeceksin “ dedim.Bunu söyledikten sonra şarkıya devam edecek moralim kalmadığından ve programın sonuna geldiğimizden dolayı sahneyi Metin’e bıraktım.Konu bundan ibarettir. Öküzün altında buzağı aramanın bir manası yok. Ne seyircilerime ne de Eyüp kardeşime bir saygısızlık asla söz konusu olamaz programa onlar için katıldım.Konuyu farklı yerlere çekip negatif algı yaratmak isteyenlere dip not: Açıkhava konserimde engelli arkadaşlarıma en önde yer ayırarak ağırladım.Ayrıca bugüne kadar sayısız etkinliklerine katıldım.Bunları da ne yayınlattım ne de dile getirdim.Böylede yapmaya devam edicem.

Sosyal medya da beni ego yapmakla itham edenler bilmeliler ki ; benim ne kadar mütevazi olduğumu hatta fazla mütevazi olduğumu bana söyleyenler de sevenlerimdir.Ayrıca sürekli ekranda olma kaygısı hiç taşımadım.Katıldığım programlar kadar katılmadıklarım vardır benim. Reklam kokan hareketlerle hiç işim olmadığını da tüm Türkiye bilir.Hiç çizginizi bozmadınız Hakan Bey diyerek herkes bunu dile getirir.

Sonuç olarak yaptığınız yorumları sanatçılarında insan olduklarını göz ardı etmeden saygı çerçevesinde yaparsanız sevinirim.Bu konuya dair ilk ve son açıklamamdır.

Saygılarımla”