Ana sayfa Güncel Haberler “Siz, bizim en güzel masal kahramanımızdınız.” – Elimi Bırakma 11. Bölüm

“Siz, bizim en güzel masal kahramanımızdınız.” – Elimi Bırakma 11. Bölüm

tarafından ker_def

Elimi Bırakma dizisinin 11. bölümü 7 Ekim Pazar akşamı TRT 1 ekranlarında izleyicilerle buluştu. Alp Navruz, Alina Boz ve Dolunay Soysert’in başrollerini paylaştığı dizinin 11. bölümünde önemli gelişmeler yaşandı. Dizinin youtube resmi hesabından da bu sahneler izleyicilerle paylaşıldı.

Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Elimi Bırakma 11. bölümde neler yaşandı? İşte ayrıntılar:

Feride Hanım’ın hastaneye zorla götürülmesi Cenk’in dünyasını başına yıkar. Feride Hanım için elinden geleni yapmaya çalışan Cenk, sinirlerine hâkim olamayıp polisler tarafından götürülür. Cenk babaannesini bu durumdan kurtarmanın bir yolunu bulabilecek midir?

Feride Hanım’ın yanında olabilmek için büyük gayret veren Azra, polis tarafından alıkonur. Serap Azra’dan kurtulabilmek için elinden geleni ardına koymamıştır. Azra kendini anlatabilmek için her ne kadar doğruları söylese de inandırıcı olamaz.

Serap’ın Feride Hanım’a karşı attığı bu adım tahmin ettiğinden yıkıcı olur. Azmi’nin de duruma el atması Serap’ı iyice köşeye sıkıştırır. Bunu yaptığı için Cenk ve Arda’yı karşısına alsa da verdiği bu kararın arkasında olacak mıdır?

Feride Hanım’ı hastanede büyük acılar çekse de geçmişi onun peşini bırakmaz. Feride Hanım’ı hastane bekleyen sürpriz, Çelen ailesini derinden etkileyecektir.

Dizinin Künyesi

Kanal: TRT1
Yapım : Üs Yapım
Oyuncular : Alp Navruz, Alina Boz, Dolunay Soysert, Cemre Gümeli, Seray Gözler Yeniay, Burak Tamdoğan, Gökçe Yanardağ, Ertuğrul Postoğlu, Ebru Aykaç, Batuhan Ekşi, İpek Filiz Yazıcı, Cemre Baysel, Emre Bey, Sueda Çil, Yıldırım Şimşek, Emre Ozan, Yiğit Kağan Yazıcı, Özgür Kaymak, Ercan Özdal,
Yönetmen: Sadullah Celen
Yapımcı: Süreyya Yaşar Önal