Ana sayfa Sosyal Medya Siz misiniz Demet Özdemir’e kilolu diyen? Öyle bir önlem aldı ki gram kilosu değişmez!

Siz misiniz Demet Özdemir’e kilolu diyen? Öyle bir önlem aldı ki gram kilosu değişmez!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Genç oyuncu Demet Özdemir, oynadığı Çilek Kokusu ve No:309 dizilerinden sonra Erkenci Kuş ile adeta patlama yapan ve ekranın popüler isimlerinden birisi haline geldi.

Şüphesiz oyunculuk kariyerinde Erkenci Kuş dizisinin etkisi daha uzun yıllar sürecek. Can Yaman ile birlikte rol aldığı dizinin tekrarları bile izleniyor.

Sadece Türkiye’de değil, yurtdışında da ilgi görmeye devam ediyor. Demet Özdemir ise çoktan başka sulara yelken açtı. Oyuncu, romantik komedi dışında bu kez dram dizisiyle ekranda.

İbrahim Çelikkol ile birlikte tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterini oynuyor ve hayranları da takdirle izliyor.

Özdemir, şu sıralar yeni sezon öncesi yakın arkadaşları Rutkay Öziş ve Saadet Özsırkıntı ile önce tekne turu yaptı daha sonra Bodrum’da demirledi.

Oyuncu, tatil pozlarını paylaşırken, bir taraftan da magazincilere yakalanmaktan kaçamadı. Gerçi el sallayıp durumu tiye aldı ama siyah bikinisi ile ertesi gün gazetelerde yer almış ve ‘kilo mu almış?’ söylentilerine maruz kalmıştı.

Siz misiniz Demet Özdemir'e kilolu diyen? Öyle bir önlem aldı ki gram kilosu değişmez! 10

Özdemir, yaptığı sosyal medya paylaşımında pilates stüdyosunda çekilen pozunu paylaştı önce, daha sonra bir ayna karşısında beyaz ve iddialı kıyafetiyle poz verdi.

Tüm bu pozları, kilolarıyla ilgili çıkarılan söylentiye cevap niteliğindeydi adeta.

Oyuncunun gayet fit olduğu da ortaya çıktı. Ancak Demet Özdemir bununla da yetinmemiş olacak ki pilates eğitmeni olan Ceren Duman ile yaz tatilinde de bir araya geldi ve ikili birlikte poz verdi.

Siz misiniz Demet Özdemir'e kilolu diyen? Öyle bir önlem aldı ki gram kilosu değişmez! 11

Demet Özdemir, tatilde de olsa sağlıklı beslendiğini anlatan bir fotoğrafında kokteyl değil kereviz suyu içtiklerini belirtirken, pilates eğitmenini de yanından ayırmamasıyla kilo konusunda tedbirlerini çok sıkı tuttuğu da görülmüş oldu!

Özdemir ve Ceren Duman’ın özel hayatlarında da arkadaş oldukları anlaşılıyor ama genç oyuncu ile ilgili ‘kilo’ söylentileri sonrası yaşanan bu durum, ister istemez insanın aklına “Demet fit kalmak konusunda işi çok sıkı tutuyor, hatta pilates eğitmenini yanından ayırmıyor!” şeklinde bir fikre de yol açmıyor değil!

İşte oyuncunun paylaşımı:

Siz misiniz Demet Özdemir'e kilolu diyen? Öyle bir önlem aldı ki gram kilosu değişmez! 12

Güzel oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı bir başka paylaşımda da aynalarla hali barışık olduğunu gösterirken, tarzıyla da takdir topluyor…

Siz misiniz Demet Özdemir'e kilolu diyen? Öyle bir önlem aldı ki gram kilosu değişmez! 13