Ana sayfa Dizi Haberleri Sizce de Arif haklı değil mi? Kadın dizisine damga vuran o sözlerdeki ayrıntıya dikkat!

Sizce de Arif haklı değil mi? Kadın dizisine damga vuran o sözlerdeki ayrıntıya dikkat!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi-Detay
Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın’ın 39. bölümünde Arif, bir süredir üzerinde dolaşan polemiklere son noktayı sözleriyle koymuş oldu!

Bugüne kadar sosyal medyada Arifçiler ve Sarpçılar olarak ayrılan izleyicilere Arif yanıtını net olarak verdi.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadıkları dizinin yeni bölümünde Yeliz, Bahar’a artık kocasının yaşadığını söyleyeceklerini Arif’e anlattı.

Arif, bunu duyduğunda çok şaşırıp ‘Kız bir nefes alsaydı’ diyor. Bunun üzerine Yeliz, Arif’e, “Kız nefes alırken fırsatçı Arif de gitsin kapsın kızı değil mi?” sözlerine çok sinirlendi.

Sosyal medyada da Sarp ve Bahar’ın birlikte olmasını isteyen izleyiciler benzer sözlerle Arif’i suçluyordu. Anlaşılan Arif, yeni bölümdeki sözleri ve tavrıyla, tüm bu eleştirilere de bir yanıt vermiş oldu.

Arif, Hatice ve Enver’in karşısına çıkıp, “Hepiniz öyle mi düşünüyorsunuz gerçekten? Benim fırsatçı olduğumu mu düşünüyorsunuz?” sözleriyle içini dökmeye başladı.

Sizce de Arif haklı değil mi? Kadın dizisine damga vuran o sözlerdeki ayrıntıya dikkat! 7

Sarp’ın ortadan kaybolmasının daha normal bir durumu olsaydı, bir şekilde aradan çekileceğini ama bu durumda aradan çekilmeyeceğini söyleyerek herkesi çok şaşırttı.

Arif, sonuna kadar olduğu yerde duracağını ve Bahar’ı bırakmayacağını söyleyerek ilk kez bu kadar sert bir çıkış yaptı.

Arif’in “Ben Bahar’a sordum. O herif bir gün çıkıp gelse, eski kocan, geri alır mısın diye sordum. Almam dedi. İstemem dedi Bahar. Sanki adam askerde esir düştü. Biz onu ölü bildik. Sonra bir gün saldılar, o da geri geldi. Böyle mi oldu? Eğer öyle olsaydı hiç şüpheniz olmasın, çekilirdim aradan” sözleriyle neden aradan çekilmediğini anlatmaya çalıştı.

Sarp’ın gidip başka bir kadınla evlendiği, iki çocuk yaptığı ve peşinde bir katil ordusuyla geri döndüğünü söyleyen Arif, Bahar’ı bırakmayacağını bu sözlerle ortaya koydu.

Arif’in sözlerindeki vurucu nokta ise çocuklarla ilgiliydi. “Doruk ve Nisan için bir kere daha düşünün. Sizce mafya bozuntusu bir babayı hak ediyorlar mı?” diyerek olayın başka bir yönünü de ortaya koymuş oldu.

Yeni bölümde Bahar, Sarp ile karşılaşıyor. Tanıtımdaki sahnede Bahar’ın Sarp’ı gördüğündeki şoku dikkat çekti. Bundan sonra neler olacağı merak konusu ama Bahar’ın atacağı adım da çok önemli. Gerçekten Arif’in söylediği gibi peşindeki mafyayı Bahar ve çocuklara bulaştırma ihtimali olan Sarp, hala Bahar’a yakın olmaya mı çalışacak?

Bahar, Sarp’ın evlendiği ve iki çocuğu olduğunu öğrenince ne yapacak?

Sosyal medyada ne kadar tartışılırsa tartışılsın, aslında asıl mesele Bahar’ın ne düşüneceği ve kimi seçeceği!

İşte dizinin o çarpıcı sahnesi ve Arif’e gelen yorumlardan bazıları: